Tuesday, 23 April, 2024

Οπαδοί του ΠΑΟΚ ματαίωσαν ομιλία του Άδωνι – Επέστρεψε στην Αθήνα!

Υπό τον φόβο αντιδράσεων από φίλους του Δικεφάλου, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ματαίωσε προγραμματισμένες ομιλίες του στα Κουφάλια και στη Θεσσαλονίκη και αναχώρησε.

Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας το τελευταίο διάστημα αποτελεί «κόκκινο πανί».

Συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης ακύρωσε την προγραμματισμένη χθεσινοβραδυνή ομιλία του στα Κουφάλια, σε εκδήλωση που διοργάνωνε το πολιτικό γραφείο του βουλευτή της ΝΔ Θ. Καράογλου. Η εκδήλωση αυτή αναβλήθηκε οριστικά έπειτα από εισβολή οπαδών του ΠΑΟΚ.

Νωρίτερα, στις 18:00, επρόκειτο να μιλήσει στο Αριστοτέλειον, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο λόγος για την εκδήλωση της πρωτοβουλίας «Λύσε τη Σιωπή», στην οποία, ωστόσο, ο βουλευτής της ΝΔ απευθύνθηκε με μήνυμά του μέσω Skype.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επρόκειτο να παρευρεθεί σε εκδήλωση στο Καβαλάρι για άλλη μία ομιλία, αύριο Κυριακή, στις 11:00, όμως και αυτή ακυρώθηκε, με τον ίδιο να παίρνει το ταξίδι της επιστροφής για την Αθήνα.

Το γραφείο του κ. Καράογλου είχε προγραμματίσει και μία τρίτη εκδήλωση, το βράδυ της Κυριακής στην Επανομή, εντούτοις η εκδήλωση αυτή είχε ακυρωθεί από την Παρασκευή για άσχετους λόγους.

voria – *φωτο koufalianews

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου