Friday, 29 March, 2024

Νεκρός από μαγκάλι στη Ρόδο -Το Twitter θυμήθηκε τι έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ…

Η είδηση ότι νεκρός βρέθηκε το πρωί της Τρίτης, 8 Ιανουαρίου 2019, αλλοδαπός σε σπίτι της οδού Αγίων Αναργύρων στη Ρόδο προκάλεσε αίσθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Πολλοί στο Twitter θυμήθηκαν ότι το 2013, πριν τις εκλογές που έφεραν τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, στελέχη του κατηγορούσαν την κυβέρνηση για νεκρούς από μαγκάλια.
Δείτε ενδεικτικά μερικά σχόλια:
Μέχρι το 2014, ο θάνατος από μαγκάλι ήταν πολιτική δολοφονία. Τώρα είναι απλά μια στραβή στη βάρδια τους. Για να μην έχετε κενά.
Τα ακους @CZachariadis ….νεκρος απο μαγκαλι το 2019 με κυβερνηση ΠΦΑ…Κωστα!!!! Τ’ ακους;;;; Πες το και στην γιαγια σου Κωστα!!!
Θάνατος (από γιατί δεν είμαστε αγράμματοι) μαγκάλι στην Ελλάδα το 2019! Τ’ ακούς γλίτσα;
ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΒΗΣΕΤΕ ΤΑ ΚΩΛΟΜΑΓΚΑΛΑ? ΠΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΝΕΚΡΟΥΣ ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠ ΤΑ ΦΟΝΙΚΑ ΣΑΣ ΜΑΓΚΑΛΙΑ? ΤΟΥΔΙΑΟΛΟΥ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΤΟΥΗΤΕΡΟΣΤΟΡΜ!
ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΠΑΤΕ ΚΙ ΑΝΑΒΕΤΕ ΜΑΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΣΠΙΤΑΚΗΔΕΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ. ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΠΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΑΚΙ ΔΕ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ. ΨΟΦΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ
Who gives a fuck about magalia anymore, όταν πέφτουν τα μπικικίνια (σε ευρώ φυσικά)…cc @adiasistos
Κι αν ο Πακιστανός που πεθανε απο μαγκάλι ήταν του πατριαρχικου μπλοκ και ήταν όλα μια ακτιβιστική ενέργεια από φεμινίστριες??
Μπα προτιμώ τα μαγκάλια του Σαμαρά τα ελληνικά τα πρόστυχα
τα δεξια τα φασιστικα τα νεοφιλελευθερα ε?και οχι τα κομμουνιστικα τα φιλανθρωπα?τα πρωτα σε στελνουν στην κολαση και τα αλλα στον παραδεισο με 50 παρθενες και μπολικο πιλαφι,οκ τοτε
Άμα δεν είχατε φτιάξει Αμυγδαλέζα τώρα δεν θα υπήρχε Μόρια και άμα δεν ανάβατε μαγκάλια επί Σαμαρά ούτε τώρα θα τα αυτοσχεδιάζατε. Οπότε είναι ανώφελο να ωρύεστε τώρα.
Περιμένουμε λίβελους από την φίλη μας @freenet2004, για την πολιτική δολοφονία στην Ρόδο. Τι;; Όχι;;;
οχι, τωρα πεθαινουν απο μαγκαλια, δν εχουν θερμανση τα νοσοκομεία, βαζουμε καμια 800 επιπλεον μετακλητους,υποθηκευουμε οτι δημοσιο υπαρχει στους ξενους,πληρωνουμε πανω απο 3,5 δις απο την συμφωνια κλπ εχουμε αναπτυξη συντροφισσα
Η αντίδραση του αριστερού ανθρωπιστικού αντιφά ΔενΕίμαι ΣΥΡΙΖΑΑλλά TL στις ειδήσεις του θανάτου μετανάστη από το κρύο στην Μόρια και του θανάτου από μαγκάλι στην Ρόδο. Ουαί υμίν…


Εν τω μεταξυ η @AnnaChatzisofia που ελεγε για τα μαγκαλια σημερα ανεβαζει την Πεντελη σε ζουμ και κατι τριανταφυλλα. Αυτοι οι εκφυλισμενοι εγκεφαλοι ανηκουν στην αριστερα του κ.λου. Μονο λυπηση για τα μηδενικα αυτης της χωρας.
Είσαι βουλευτής της ΠΦΑ; Έχεις ψηφίσει αδιαμαρτυρήτα τα μνημόνια, τις περικοπές κ τις αυξήσεις που έφερε η κυβέρνηση σου; Σκάει θάνατος από μαγκάλι ή αυτοκτονία; Ε, πόσταρε στο twitter χαρούμενα γατίσια πατουσάκια ή γράψε για τους ελέφαντες στη Γερμανία

Αυτά που δημοσιεύσαμε το πρωί για την 13χρονη Σάρα και τους φοιτητές που πέθαναν από μαγκάλι… (δείτε εδώ) όλοι ίδιοι, όλοι απαράλλαχτοι! 
iefimerida.gr

 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου