Thursday, 28 March, 2024

ΝΔ για επίθεση Ρουβίκωνα στη Βουλή: Ο απόλυτος εξευτελισμός ενός κράτους

«Ο βανδαλισμός της Βουλής από τον Ρουβίκωνα είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι. Είναι ο απόλυτος εξευτελισμός ενός κράτους

που σε τέσσερις μέρες έχει εκλογές και αποδεικνύεται ότι δεν μπορεί να προστατεύσει ακόμη και το κτίριο που συμβολίζει την ελληνική Δημοκρατία», δήλωσε η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Σοφία Ζαχαράκη και πρόσθεσε:
«Το μήνυμα της ΝΔ είναι σαφές: Οι υπαίτιοι της σημερινής ντροπής, ας γνωρίζουν από τώρα, ότι η πρωτοφανής ανομία θα λάβει τέλος πολύ σύντομα με την ψήφο του ελληνικού λαού».
Στη σημερινή επίθεση με μπογιές στη Βουλή αναφέρθηκε και ο τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας με μήνυμά του στο twitter.
«Μία χούφτα ανθρώπων ξεφτιλίζει το κράτος του ΣΥΡΙΖΑ και ντροπιάζει τους Έλληνες», σημειώνει ο τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, για την επίθεση με μπογιές που σημειώθηκε σήμερα στη Βουλή.
«Έχουμε φτάσει λίγες μέρες πριν τις εκλογές. Επιτέλους σταματήστε να είστε ανίκανοι και μαζέψτε τους!», συνεχίζει σε ανάρτησή του στο Twitter.
Μία χούφτα ανθρώπων ξεφτιλίζει το κράτος του ΣΥΡΙΖΑ και ντροπιάζει τους Έλληνες. Έχουμε φτάσει λίγες μέρες πριν τις εκλογές. Επιτέλους σταματήστε να είστε ανίκανοι και μαζέψτε τους!
Για απόπειρα εκβίασης του κράτους ώστε να λάβει άδεια από τις φυλακές ο Δημήτρης Κουφοντίνας, έκανε λόγο ο βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Τόνισε ότι όλες οι πτυχές της πολιτείας πρέπει να δώσουν σαφή απάντηση πως δεν πρόκειται να υποκύψουν στην απόπειρα «κατατρομοκράτησης».

Ανακοίνωση εξέδωσε και το Γραφείο του πρωθυπουργού, δηλώνοντας: “Καταδικάζουμε απερίφραστα τους βανδαλισμούς στο Κοινοβούλιο. Τέτοιες ενέργειες είναι βαθιά αντιδημοκρατικές και ουδεμία σχέση έχουν με τους κοινωνικούς αγώνες”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου