Friday, 29 March, 2024

Νέο σόου της Ζωής, την «άδειασε» ο Βούτσης-Πριν τα μεσάνυχτα η ψηφοφορία

Νέο σόου της Ζωής, την «άδειασε» ο Βούτσης-Πριν τα μεσάνυχτα η ψηφοφορία

Θέμα διάρκειας της συζήτησης έθεσε και πάλι, παρά την απόφαση της διάσκεψης των Προέδρων να έχει ολοκληρωθεί η συζήτηση τα μεσάνυχτα, η Ζωή Κωνταντοπούλου, θέτοντας προς ψήφιση από την Ολομέλεια την πρότασή της να συνεδριάσει όλη τη νύχτα η Ολομέλεια και να ξεκινήσει η ψηφοφορία στις 6 το πρωί.

Η κ. Κωνσταντοπούλου, είχε προτείνει να μην τηρηθεί η διαδικασία του κατεπείγοντος ως προς τον χρόνο των ομιλητών ώστε να μιλήσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι και σε μεγαλύτερη διάρκεια.

Το λόγο πήρε από την κυβέρνηση ο κ. Βούτσης ο οποίος όμως την «άδειασε», αφού συντάχθηκε με την απόφαση της διάσκεψης, ενώ οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί δεν πήραν καν το λόγο.

Επίσης, ενημέρωσε ότι δεν θα τοποθετηθούν στην Ολομέλεια ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Η πρόεδρος έδωσε το λόγο και στον Νίκο Μιχαλολιάκο της Χρυσής Αυγής ο οποίος ωστόσο απέρριψε την πρόταση της προέδρου της βουλής.

Στην ψηφοφορία που ακολούθησε, αφού η πρότασή της δεν έγινε δεκτή – μόλις δύο βουλευτές και η ίδια ψήφισαν υπέρ, με τους υπόλοιπους 297 να τάσσονται κατά -, αποχώρησε από το προεδρείο και έδωσε τη θέση της στον κ. Μητρόπουλο.

«Ποιά είναι η κυρία που φώναξε άιντε;» είπε από την έδρα, έξαλλη η κ. Κωνσταντοπούλου. (Ηταν η κ. Αννα Καραμανλή της ΝΔ).

«Αποφασίστηκε να ολοκληρωθεί η διαδικασία ως τις 12 τα μεσάνυχτα» ολοκλήρωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, έχοντας χάσει στο νέο χουνέρι απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα.

Αμέσως μετά κατέβηκε από την έδρα αφήνοντας τη θέση της στον Αλέξη Μητρόπουλο, ευχόμενη «αυτή η διαδικασία να είναι η πρώτη και η τελευταία που διεξάγεται με αυτό τον τρόπο».

Ολες οι πτέρυγες χειροκρότησαν μόλις η πρόεδρος κατέβηκε από την έδρα!

πηγή: ethnos.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου