Saturday, 20 April, 2024

Νέα στοιχεία για τη σορό 69χρονης που εντοπίστηκε στο Μαρούσι

Νέα στοιχεία για τη σορό ηλικιωμένης που εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη την Τετάρτη το απόγευμα στο κλιμακοστάσιο τρίτου υπογείου κτιρίου στο Μαρούσι, εξετάζουν οι αξιωματικοί της ασφάλειας.

Σύμφωνα με πηγές από την αστυνομία, πρόκειται, πιθανότατα, για μία 69χρονη συνταξιούχο, που είχε εξαφανιστεί από τις 21 Απριλίου. Την ημέρα εκείνη συγγενείς της είχαν κάνει δήλωση εξαφάνισης και για λογαριασμό της νεκρής είχε ενεργοποιηθεί το silver alert.

Στο σημείο μετέβη ιατροδικαστής και τα αίτια θανάτου της γυναίκας θα εξακριβωθούν μετά τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα.

Η σορός της γυναίκας εντοπίστηκε, μετά από τηλεφώνημα πολίτη στην αστυνομία, λόγω της έντονης δυσοσμίας που αναδυόταν από το τρίτο υπόγειο του κτιρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι κάποιος προσπάθησε να τη βιάσει και της έχει καταφέρει πολλαπλά τραύματα σε ολόκληρο το σώμα.

Η σορός της Ελευθερίας Αγραφιώτου –πιθανότατα- βρέθηκε σε μια λίμνη αίματος. Ήταν ημίγυμνη, με σκισμένα ρούχα, ενώ η τσάντα με τα προσωπικά της αντικείμενα βρέθηκε πεταμένη δίπλα της. Ο δράστης φαίνεται ότι γνώριζε καλά το χώρο από τον τρόπο που κινήθηκε. Το ασανσέρ του υπόγειο γκαράζ σταματούσε στο δεύτερο υπόγειο και η πρόσβαση στο τρίτο γίνεται μόνο μέσω του κλιμακοστασίου. Σε κανένα επίπεδο του γκαράζ δεν υπάρχουν κάμερες ασφαλείας.

ert.gr
Νέα στοιχεία για τη σορό 69χρονης που εντοπίστηκε στο Μαρούσι

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου