Wednesday, 24 April, 2024

Μετέφερε 312 κιλά ναρκωτικών με…γαϊδούρια!

Σύλληψη 21χρονου υπηκόου Αλβανίας σε περιοχή της Φλώρινας για διακίνηση 312 κιλών και 645 γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης.

Λαβράκι έβγαλαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας οι οποίοι σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών πραγματοποίησαν έρευνα σε δασική περιοχή του Ανταρτικού Φλώρινας. Οι ποσότητες των ναρκωτικών μεταφέρονταν με 4 γαϊδούρια, ενώ για την ίδια υπόθεση αναζητούνται άλλα δύο άτομα.

Ειδικότερα, απογευματινές ώρες χθες ο 21χρονος εντοπίστηκε να έχει εισέλθει πεζός παράνομα στη χώρα και να μεταφέρει από κοινού με άλλα δύο άτομα που αναζητούνται και με τη βοήθεια τεσσάρων 4 ημιόνων, 16 ταξιδιωτικούς σάκους που περιείχαν 137 συσκευασίες κάνναβης, βάρους 312 κιλών και 645 γραμμαρίων. Οι άλλοι δύο  δράστες-συναυτουργοί του, εκμεταλλευόμενοι το δύσβατο της περιοχής καθώς και τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν (πυκνή ομίχλη, βροχή) διέφυγαν της σύλληψης και αναζητούνται. Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας ενώ ο συλληφθείς με τη σε βάρος του δικογραφία, θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Μετέφερε 312 κιλά ναρκωτικών με…γαϊδούρια!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου