Thursday, 25 April, 2024

Μεγαλοοικονόμου: Έβλεπα εφιάλτες ότι με κυνηγούν κουραμπιέδες

Αναλυτικές εξηγήσεις για την απόφασή της να προσφέρει… κουραμπιέδες στους βουλευτές του κοινοβουλίου, έδωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.
Η κυρία Μεγαλοοικονόμου, μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ, υποστήριξε ότι δυσκολεύτηκε να βρει κουραμπιέδες στο Σύνταγμα τονίζοντας πως «εξαφανίστηκαν οι κουραμπιέδες από την αγορά. Τους κουραμπιέδες που έδωσα στον κ. Αυτιά για τον κ. Κανάκη τους βρήκα πιο εύκολα» σημείωσε.
Υπενθυμίζεται ότι οι κουραμπιέδες που έφερε στο κοινοβούλιο ήταν 147, όσοι και οι βουλευτές που καταψήφισαν τη Συμφωνία των Πρεσπών.
«Είχα πει ότι μόνο ο Τσίπρας είναι ηγέτης, όλοι οι άλλοι είναι κουραμπιέδες. Αλλά έβλεπα εφιάλτες το βράδυ να με κυνηγάνε κουραμπιέδες. Τους υποτίμησα. Επρεπε να εξιλεωθώ έναντι των κουραμπιέδων» προσέθεσε η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.
Στη συνέχεια της ζητήθηκε να σχολιάσει τον πρόσφατο ανασχηματισμό, με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να υποστηρίζει πως όσοι ήρθαν με… μεταγραφή θα πρέπει να είχαν πολύ κουράγιο, λόγω της κριτικής που είχαν ασκήσει στον ΣΥΡΙΖΑ.
iefimerida.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου