Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Μαθητής βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι γεμάτο χρήματα

Μάθημα τιμιότητας… παρέδωσε 14χρονος μαθητής που βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι γεμάτο χρήματα
Το 14χρονο παιδί, σύμφωνα με το sierafm.gr, βρήκε το πορτοφόλι ατά την ακολουθία της Πρώτης Ανάστασης στον Ι. Ν. Αγίου Νικολάου Κοζάνης και δεν σκέφτηκε καν να το κρατήσει.
O ιδιοκτήτης του πορτοφολιού με επιστολή του θέλησε να ευχαριστήσει τον μικρό μαθητή αναφέροντας μεταξύ άλλων “Είναι πολύ σημαντικό στον καιρό του «τίποτα» να υπάρχουν οικογένειες που διαπεδαγωγούν με αρχές και αρετές τα παιδιά τους”.
Η ευχαριστήρια επιστολή
Σήμερα το πρωί κατά την ακολουθία της Πρώτης Αναστάσης στον Ι. Ν. Αγίου Νικολάου Κοζάνης απόλεσα το πορτοφόλι μου. Εκτός από ένα σεβαστό ποσού που διέθετα, είχα και σημαντικά προσωπικά έγγραφα.
Το πορτοφόλι το βρήκε και το παρέδωσε στην αστυνομία ο νεαρός Μιχάλης Κ. (Λόγω προσωπικών δεδομένων δεν θα ήθελα να δημοσιεύσω το πλήρες ονοματεπώνημο του 14χρονου).
Οι άνθρωποι της αστυνομίας Κοζάνης μου ανέφεραν πως είμαι πολύ τυχερός. Εγώ θα έλεγα πως ποιο τυχεροί είναι οι γονείς του μικρού Μιχάλη που διαθέτουν ένα παιδί με αρχές και αξίες.
Σήμερα λοιπόν θα πρέπει να αισθάνονται περήφανοι γιατί στις εξετάσεις που έδωσε με θέμα «αξιακός κώδικας» ήταν πολύ καλά προετοιμασμένος και αρίστευσε. Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου καθώς και τα θερμά μου συγχαρητήρια στο νεαρό και στην οικογένειά του.
Είναι πολύ σημαντικό στον καιρό του «τίποτα» να υπάρχουν οικογένειες που διαπεδαγωγούν με αρχές και αρετές τα παιδιά τους».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου