Friday, 26 April, 2024

Κρήτη: Μαζεύουν χρήματα για το μωράκι του ζευγαριού που πνίγηκε

Να ενισχύσουν την οικογένεια της μικρής Εμμανουέλας, που έμεινε ολομόναχη με τους παππούδες της, όταν οι γονείς της μαζί με την άλλη της γιαγιά και τη θεία της

που πνίγηκαν στην τραγωδία της Κρήτης, αποφάσισαν οι Κρητικοί.
Η οικογένεια της μικρούλας χάθηκε στα νερά του Γεροπόταμου, πριν μερικές ημέρες.
Ένα νεαρό ζευγάρι μόλις 30 χρονών, μαζί με την 23χρονη αδελφή και την μητέρα της κοπέλας χάθηκαν στα ορμητικά νερά του Γεροπόταμου επιστρέφοντας από γλέντι γάμου πριν μερικά Σαββατοκύριακα.
Το ζευγάρι άφησε πίσω του την κόρη του, μόλις λίγων μηνών.
Το παιδάκι μεγαλώνουν τώρα οι γονείς του Κώστα Γιαννακάκη, οι οποίοι αναγκάστηκαν να γίνουν και πάλι γονείς για την εγγόνα τους.
Καθώς τα έξοδα είναι μεγάλα για ένα μωράκι λίγων μηνών, οι συγχωριανοί αποφάσισαν να κάνουν μια προσπάθεια να μαζέψουν ένα ποσό για να ενισχύσουν την οικογένεια που χτυπήθηκε τόσο άγρια από τη μοίρα και τώρα καλείται να μεγαλώσει ένα παιδάκι.
Το ekriti.gr επικοινώνησε και με τον ίδιο τον πατέρα του αδικοχαμένου Κώστα Γιαννακάκη. Ο κ. Μανόλης, εκφράζει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που τον στήριξε από την πρώτη στιγμή. “Ο κόσμος που από την πρώτη κιόλας στιγμής στάθηκε στο πλευρό μας ήταν πολύς. Από όλη την Κρήτη αλλά και από άλλα μέρη της Ελλάδας, δεχθήκαμε βοήθεια. Δεν μείναμε μόνοι ούτε στιγμή”, λέει στο ekriti ο κ. Γιαννακάκης και συμπληρώνει: «Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που πήραν την πρωτοβουλία να ξεκινήσουν να συγκεντρώνουν χρήματα. Δεν έχω λέξεις να περιγράψω αυτό που νιώθω».
Όσοι θέλουν και μπορούν να προσφέρουν κάτι από το υστέρημά τους θα μπορούν να το κάνουν καταθέτοντας όσα χρήματα επιθυμούν στον λογαριασμό των παππούδων ο οποίος είναι ο εξής:
Εθνική Τράπεζα
Εμμανουήλ Γιαννακάκης του Γεωργίου και Γαρυφαλλιά Ζαχαράκη του Εμμανουήλ.
Αριθμός λογαριασμού: 302/766842-29
IBAN: GR6401103020000030276684229.
Χτίζουν εικονοστάσι
Την ίδια ώρα, όπως λέει το ίδιο άτομο, από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα γίνουν επαφές προκειμένου να χτιστεί εικονοστάσι στο σημείο όπου χάθηκε η οικογένεια ενώ σε συνεννόηση με την αρμόδια υπηρεσία θα αποφασιστεί το ακριβές σημείο που θα χτιστεί ώστε να μην ενοχλεί.
iefimerida.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου