Thursday, 28 March, 2024

Κομματική Οργάνωση Κ. Μακεδονίας του Κ.Κ.Ε.: «Να στηριχθούν οι πληγέντες»

Η Κομματική Οργάνωση Κ. Μακεδονίας του Κ.Κ.Ε. ζητά να κινητοποιηθούν όλες οι απαραίτητες δυνάμεις του κρατικού μηχανισμού για να στηριχθούν οι κάτοικοι των περιοχών της Κ. Μακεδονίας

που έχουν πληγεί από τις χθεσινές και σημερινές καταστροφές,  να υπάρξουν μέτρα ανακούφισης των πληγέντων και αποκατάστασης των ζημιών, έκτακτη ενίσχυση για τις άμεσες ανάγκες των πληγέντων.

Οι νέες αυτές καταστροφές από τις  πλημμύρες αποδεικνύουν για ακόμα μια φορά τις τεράστιες ευθύνες που έχει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ αλλά και οι προηγούμενες, η Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας αλλά και οι διοικήσεις των Δήμων, που  ενώ γνωρίζουν με λεπτομέρειες την όξυνση του προβλήματος και τον επείγοντα χαρακτήρα των έργων αντιπλημμυρικής προστασίας, σε πολλές περιοχές της Κ. Μακεδονίας, υλοποιούν έργα και υποδομές, που αποφασίζονται με βάση την κερδοφορία του κεφαλαίου και όχι την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών.

Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε χρειάζεται οι εργαζόμενοι, ο λαός της περιοχής μας να απαιτήσει να ληφθούν μέτρα αντιπλημμυρικής προστασίας, ιδιαίτερα στις περιοχές με εντοπισμένο πρόβλημα, για να μη θρηνήσουμε άλλους νεκρούς από την κακοκαιρία, για μέτρα συνολικά για την αντιπλημμυρική, αντισεισμική, αντιπυρική προστασία. Να συγκεντρώσουν δυνάμεις για την λαϊκή αντεπίθεση, για ένα δρόμο ανάπτυξης που θα έχει στο επίκεντρο του την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών.

Κλιμάκια της Κομματικής Οργάνωσης Κ. Μακεδονίας επισκέπτονται της περιοχές που έχουν πληγεί.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου