Friday, 19 April, 2024

Κλείσιμο δρόμου από τους εκπαιδευτές υποψηφίων οδηγών στην Περιφέρεια

Στον αποκλεισμό της 26ης Οκτωβρίου στη δυτική Θεσσαλονίκη προχώρησαν οι ιδιοκτήτες σχολών εκπαίδευσης που ζητούν να ομαλοποιηθεί η κατάσταση με τις εξετάσεις

για την απόκτηση του διπλώματος.

Οι εκπαιδευτές οδήγησης έχουν αποκλείσει τον δρόμο έξω από το νέο κτίριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στο ρεύμα προς δυτικά. Πρόκειται για την κορύφωση των κινητοποιήσεων της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Ελλάδος (ΟΕΥΟΕ), που ξεκίνησαν την Παρασκευή και συνεχίστηκαν το Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Οργανισμού, Γιώργο Χριστοδούλου, ο αποκλεισμός θα διαρκέσει έως τις 10.15.

«Σήμερα αποφασίσαμε να κλείσουμε τον δρόμο διότι απαιτούμε πλέον να μπορέσουν τα σωματεία των εξεταστών της Κεντρικής Μακεδονίας να έρθουν σε επικοινωνία με την Περιφέρεια, γιατί μετά από 45 ημέρες αποχής από το κομμάτι των εξετάσεων συμφωνούμε όλοι ότι είναι πρόβλημα της κυβέρνησης, αλλά πλέον το πρόβλημα δημιουργείται σε εμάς, αφού ένας κλάδος στρέφεται εναντίον ενός άλλου κλάδου» δήλωσε ο κ. Χριστοδούλου προσθέτοντας πως από την πλευρά των εκπαιδευτών υπάρχει θέληση «να υποστηρίξουμε τα δικαιώματά τους αλλά πλέον θίγονται τα δικά μας δικαιώματα και των συμπολιτών μας».

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΟΕΥΟΕ απηύθυνε έκκληση προς τους εξεταστές να άρουν την αποχή τους έστω για ένα μήνα «και να κινηθούμε όλοι κατά της κυβέρνησης» με την υποστήριξη και της Περιφέρειας.

voria.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου