Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Θ. Γιαννόπουλος: Έμαθα για το αίτημα παραίτησης μέσω facebook

Παραιτήσεις μελών του δ.σ. του ΚΕΕΛΠΝΟ ζήτησε ο Π. Πολάκης

Το «πληροφορήθηκα χθες το βράδυ από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook» ανέφερε ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ Θανάσης Γιαννόπουλος για το αίτημα του αναπληρωτή υπουργού Υγείας να παραιτηθούν τα μέλη του Κέντρου και τόνισε ότι δεν σκοπεύει να παραιτηθεί. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM χαρακτήρισε άκομψο τον τρόπο που απευθύνεται κάποιος υπουργός σε άτομα, προέδρους κ.λ.π. σε εποπτευόμενους οργανισμούς.

Εκτίμησε ότι οι παραιτήσεις ζητήθηκαν επειδή το συμβούλιο της Τρίτης δεν κατέληξε στο να υιοθετήσουμε την άποψη την οποία είχε το υπουργείο, αυτό αποτελεί και μια παρανομία, διότι τον διαγωνισμό μας εξουσιοδότησαν, δια του κανονισμού που έχουμε να τον ολοκληρώσουμε, αλλά η παρέμβαση αυτή δημιούργησε μεγάλα προβλήματα νομιμότητας του διαγωνισμού αυτού.

«Αυτός ήταν και ο λόγος προφανώς ότι η πολιτική ηγεσία θέλει την παραίτηση του διοικητικού συμβουλίου. Καταλαβαίνετε ότι η θέση η δικιά μου, μετά από μια τέτοια πολιτική ιστορία, να φθάσω στο σημείο να παρανομώ για να κάνω τα οποιαδήποτε χατίρια, και αυτό το θέμα είναι ηθικό θέμα, είναι θέμα τιμής για μας όλους, διότι οι θέσεις αυτές είναι θέσεις τιμητικές, δεν είναι θέσεις που παίρνουμε κάποια αμοιβή, δεν πληρωνόμαστε» σημείωσε.

Έκανε λόγο για ποινική διάσταση του ζητήματος της παρέμβασης καθώς «έχει υποβληθεί μηνυτήρια αναφορά από τον κ. Λοβέρδο, Κεγκέρογου και την κ. Χριστοφιλοπούλου και καταλαβαίνετε ότι το θέμα όλο πλέον παίρνει άλλη διάσταση και άλλη τροπή».

Σχετικά με τον διαγωνισμό τόνισε ότι «μοιραίως θα έχουμε απόφαση την άλλη Παρασκευή».

Θ. Γιαννόπουλος: Έμαθα για το αίτημα παραίτησης μέσω facebook

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου