Thursday, 28 March, 2024

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση αλληλεγγύης αντιεξουσιαστών για τους συλληφθέντες της ληστείας στο ΑΧΕΠΑ

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους τρεις συλληφθέντες για την ληστεία του ΑΧΕΠΑ, θα πραγματοποιήσουν σήμερα το πρωί μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου.
Η συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη για τις 10.00 έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.
Το μήνυμα των τριών συλληφθέντων μέσα από τα κρατητήρια
Μήνυμα από τα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης στέλνουν οι Γιάννης Δημητράκης, Κώστας Σακκάς και Δήμητρα Συριανού, οι οποίοι συνελήφθησαν για τη ληστεία στο ΑΧΕΠΑ στις 12 Ιουνίου.
Σε ανακοίνωσή τους, που δημοσιεύεται σε γνωστό σάιτ του αντιεξουασιστικού χώρου δηλώνουν πως είναι «δυνατοί, με την αξιοπρέπεια μας απρόσβλητη και τις αρχές και τις αξίες μας να καθοδηγούν το είναι μας».
«Θα σταθούμε όρθιοι στα νέα μαρτύρια που μας ετοιμάζουν οι επικυρίαρχοι αυτού του κόσμου», τονίζουν και στέλνουν «συντροφικούς χαιρετισμούς στους συντρόφους και τις συντρόφισσες που για μια ακόμα φορά στέκονται αλληλέγγυοι στις νέες μας περιπέτειες με την αστυνομικοδικαστική κατασταλτική κρεατομηχανή».
«Καθαρά» τα όπλα Σακκά – Δημητράκη
Να υπενθυμίσουμε πως τα δύο πιστόλια που βρέθηκαν στην κατοχή των Κώστα Σακκά και Γιάννη Δημητράκη, ήταν «καθαρά».
Όπως ανακοινώθηκε, από τις εργαστηριακές – συγκριτικές εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών προέκυψε ότι τα δύο πιστόλια δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε εγκληματική ενέργεια στο παρελθόν.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου