Friday, 19 April, 2024

Η «Roxy» των αδεσπότων στην Πάρο

Στο τριήμερο Φεστιβάλ Τέχνης & Αγάπης

«ROXY» είναι ο τίτλος της ταινίας μικρού μήκους του σκηνοθέτη Αρτέμη Σαμοθράκη που στόχο έχει την ευαισθητοποίηση του κοινού  για την προστασία των αδέσποτων ζώων και την προώθηση της ιδέας της υιοθεσίας τους.

Για μία ακόμα φορά με κεντρικό άξονα την ταινία “Roxy” του σκηνοθέτη Αρτέμη Σαμοθράκη, που έχει ως σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού  για την προστασία των αδέσποτων ζώων και την προώθηση της ιδέας της υιοθεσίας τους, πραγματοποιείται στην Πάρο το τριήμερο Φεστιβάλ Τέχνης & Αγάπης ‘’ LOVE THE STRAYS II PAROS‘’. Η διοργάνωση θα λάβει χώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αρχίλοχος» της Παροικιάς, θα περιλαμβάνει πολλά δρώμενα Τέχνης και σκοπό έχει να φέρει τους επισκέπτες πιο κοντά στη πραγματικότητα σε σχέση με τη διαβίωση και τις συνθήκες που βιώνουν τα αδέσποτα ζώα, μέσα από εικαστικά και ζωγραφικά έργα, από μουσική, παρουσιάσεις βιβλίων και πολλές άλλες καλλιτεχνικές και φιλοζωικές δραστηριότητες.

Κατόπιν έκκλησης των διοργανωτών και των συντελεστών του event, κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα συγκεντρώνονται ζωοτροφές, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης για την υποστήριξη του Συλλόγου Προστασίας Ζώων Πάρου PAWS.

matrix24.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου