Thursday, 28 March, 2024

Η 32χρονη εφοριακός που δολοφονήθηκε πισώπλατα στο Β’ Νεκροταφείο

Η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου οδηγούσε τακτικά τον τελευταίο μήνα στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών την άτυχη 32χρονη που το απόγευμα της Τετάρτης

δολοφονήθηκε στο σημείο, κατά τη διάρκεια μίας ακόμα επίσκεψης στο μνήμα του φίλου της.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τον περασμένο Ιανουάριο ο παιδικός φίλος της Δώρας σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα.
Την απώλεια επιβεβαίωσε και ο πατέρας της γυναίκας μιλώντας στον ΑΝΤ1. «Τώρα τελευταία πήγαινε τακτικά γιατί πέθανε κάποιος φίλος της», είπε συγκεκριμένα.
Η 32χρονη δολοφονήκε άγρια με επτά μαχαιριές στο θώρακα και στο πρόσωπο. Ο δολοφόνος τής κατάφερε τις πρώτες μαχαιριές πάνω από το μνήμα, ενώ η 32χρονη στη συνέχεια σύρθηκε 15 μέτρα αναζητώντας βοήθεια. Ο δολοφόνος όμως την ακολούθησε και της κατάφερε το τελειωτικό χτύπημα με το μαχαίρι, δίνοντάς της τη «χαριστική βολή».


Η δολοφονία έγινε χθες το απόγευμα, λίγο πριν κλείσει το νεκροταφείο. Το μαχαίρι του εγκλήματος δεν βρέθηκε.
Η 32χρονη Δώρα εργαζόταν στην Α’ ΔΟΥ Πειραιά ως ελέγκτρια.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του πατέρα της, σήμερα το πρωί, σε ερώτηση ότι κάποιοι παρακολουθούσαν την 32χρονη, ο πατέρας της απάντησε «ασφαλώς», κάνοντας μάλιστα λόγο για πληρωμένο δολοφόνο.
Η ΕΛ.ΑΣ., από την πλευρά της, αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, εξετάζοντας και το σενάριο της ληστείας μετά φόνου, αλλά και της προσωπικής διαφοράς, χωρίς να μπορεί να αποκλείσει το σενάριο περί μανιακού δολοφόνου.
Πιτσιλής: Οι υπηρεσίες της ΑΑΔΕ στη διάθεση της ΕΛ.ΑΣ για την διαλεύκανση της δολοφονίας
Στη διάθεση της ΕΛ.ΑΣ για κάθε πληρoφορία που θα βοηθήσει στη διαλεύκανση της δολοφονίας Θεοδώρας Ζεμπέλη είναι οι υπηρεσίες της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, στην οποία εργαζόταν η άτυχη 32χρονη.
Ο διοικητής Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων, Γιώργος Πιτσιλής, δήλωσε σχετικά:
«Είμαστε συγκλονισμένοι από τη βάναυση δολοφονία της υπαλλήλου μας, Θεοδώρας Ζέμπερη, στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών.
Επικοινώνησα εχθές το βράδυ, αμέσως μόλις πληροφορήθηκα το τραγικό περιστατικό, με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και του ανέφερα ότι οι υπηρεσίες μας είναι στη διάθεση των διωκτικών αρχών της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να παράσχουν κάθε πληροφορία, που θα μπορούσε να βοηθήσει στη διαλεύκανση του στυγερού αυτού εγκλήματος.
Βαθύτατα συλλυπητήρια, εκ μέρους όλου του προσωπικού της Α.Α.Δ.Ε., στην οικογένεια και τους οικείους της αδικοχαμένης συναδέλφου μας».
iefimerida.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου