Friday, 29 March, 2024

Η πιο σκληρή ανάρτηση που γράφτηκε για το χαμό του 21χρονου μουσικού

Επέστρεφε στο σπίτι του από βραδινή έξοδο όταν στις 5 το πρωί έχασε τον έλεγχο και συγκρούστηκε μετωπικά σε έναν πέτρινο τοίχο

Ο 21χρονος μουσικός Γιώργος Ροδουσάκης επέστρεφε στο σπίτι του από βραδινή έξοδο όταν στις 5 το πρωί έχασε τον έλεγχο και συγκρούστηκε μετωπικά σε έναν πέτρινο τοίχο.
Από την σύγκρουση, δυστυχώς ο 21χρονος νέος έχασε τη ζωή του αφού το αυτοκίνητο του έπεσε με σφοδρότητα στον πέτρινο τοίχο και σωρός από πέτρες έπεσαν στο ΙΧ του και πάνω του. Από τα συντρίμμια ανασύρθηκε νεκρός ο άνδρας βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια και τους φίλους του. Χαρακτηριστικά είναι και τα μηνύματα των φίλων του στο Facebook τα οποία αποχαιρετούν τον άτυχο μουσικό. «Απόψε Παναγία μου στον Άδη θα γλεντούνε, για ένα μερακλή νεκρό που θα υποδεχτούνε….» αναφέρουν μεταξύ άλλων και συνεχίζουν «Πλάκα βαριά να μη πατείς κάμε τη τη θυσία γιατί ο Νιος που σκέπασες είχε μεγάλη αξία…..». «Πάντοτε θα ‘ναι δίπλα μας η σκέψη η δικιά σου, θα λείπει όμως ο ασκιανός που κάναν τα φτερά σου……» και «Καλό ταξίδι ΓΙΩΡΓΙΟ………» του γράφουν χαρακτηριστικά στο Facebook, μία μαντινάδα. Όμως η Marw Arxavli έβαλε μια φωτογραφία του νεκρού σχολιάζοντας την κουλτούρα του ποτού, της νύχτας, και τον ελλιπή έλεγχο στην Κρήτη για αλκοτέστ.
Τρισανάθεμα στις ψευτομαγκιές, τα γιαλαντζί καπετανιλίκια σας και τα αντριλίκια του κωλου!!! ΕΣΕΙΣ που βγανετε το μπετη όξω όταν τα γράφουν πιωμενα, χωρίς κρανη… ΕΣΕΙΣ που τους δείχνετε ότι η κρητική κουλτούρα είναι τα κουμπούρια, οι κούπες και οι τσαμπουκάδες (που ότι κατέχει ο κωλος της μαϊμούς κατέχετε και σεις από κρητική κουλτουρα)…

ΕΣΕΙΣ που με τη στάση σας χρόνια τώρα μαθαίνετε στα παιδιά να πίνουν ό,τι πίνεται, να μην αρνούνται κούπες, να πίνουνε ντεποζιτα αλκοόλ και να καβαλικεύουν το αμάξι, γιατί «ετσά κάνουν οι άντρες»… ΕΣΕΙΣ που χυματίζετε τους καλλιτέχνες με το μπουκάλι, κούπες ανέρωτες και θίγεστε όταν αρνούνται… ΕΣΕΙΣ αμέτε τώρα στη μάνα του και πείτε της πως δεν θα τον ξαναδεί γιατί τονέ τελειώσατε.

Γιατί ΕΣΕΙΣ τονέ τελειώσατε…κι αυτόν και τους προηγούμενους και τους επόμενους… Άντε, να ξεμαγαρισουμε από τις γενιές σας μήπως σωθούν οι επόμενες. Ασυνείδητοι καραγκιόζηδες. Κουράγιο στη μάνα και τους δικούς του…τίποτα άλλο.
tilestwra.com

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου