Friday, 29 March, 2024

Η εφημερίδα ‘’Αυγή’’ απαντά στην Κατερίνα Στεφανίδη!

«Να διαβάζεις Κατερίνα» γράφει ο δημοσιογράφος της Αυγής κατηγορώντας την Ολυμπιονίκη ότι δεν διάβασε καλά τι συνέβη και έγινε θύμα εκμετάλλευσης

Νέα κόντρα ξεκίνησε μεταξύ της εφημερίδας Αυγή και Ολυμπιονικών μας, μετά την επίθεση στον Πύρρο Δήμα. Στο στόχαστρο του δημοσιογράφου βρέθηκε αυτή τη φορά η χρυσή Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη. Αφορμή ήταν η τοποθέτηση της Στεφανίδη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ότι «δεν πηδάμε κάθε τέσσερα χρόνια», σχολιάζοντας τα όσα είχαν γραφτεί από την εφημερίδα για τον Πύρρο Δήμα.  «Να διαβάζεις Κατερίνα» γράφει ο δημοσιογράφος της Αυγής κατηγορώντας την χρυσή Ολυμπιονίκη ότι δεν διάβασε καλά τι συνέβη και έγινε θύμα εκμετάλλευσης.

«Μια συμβουλή μόνο Κατερίνα τώρα που έχεις και τον σπουδαίο τίτλο της ολυμπιονίκη. Όταν απαντάς σε κάτι, να έχεις διαβάσει καλά αυτό το κάτι για να μην γίνεσαι θύμα εκμετάλλευσης. Δεν έγινε κανένα σχόλιο για την αθλητική σου συμπεριφορά και κανενός άλλου αθλητή πλην των αρσιβαριστών. Το αντίθετο μάλιστα σημειώθηκε ποσο σπουδαίο είναι εκεί στις ΗΠΑ να μπορέσεις να συνδυάσεις πρωταθλητισμό με υψηλό επίπεδο σπουδών κάτι που δυστυχώς είναι σχεδόν αδύνατο στην Ελλάδα. Καλή επιτυχία λοιπόν στις προσπάθειές σου» καταλήγει το συγκεκριμένο άρθρο.

voria.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου