Thursday, 28 March, 2024

Επιμένει η γυναίκα ΑΡΑΧΝΗ που τσιμέντωσε 42χρονο σε τζακούζι: «Είμαι αθώα»

Μίλησε μέσα από τη φυλακή

Αθώα δηλώνει μέσα από τη φυλακή η γυναίκα – αράχνη που καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για δολοφονία και ζητά συγγνώμη απ’ όσους εξαπάτησε.

Το τζακούζι της μεζονέτας της στο Διακοπτό έκρυβε για πολλούς μήνες ένα …μακάβριο μυστικό. Κάτω από τα πλακάκια υπήρχε το πτώμα του 42χρονου Τάσου Τσαγκαρόπουλου. Η αποκαλούμενη “γυναίκα αράχνη” μιλά μέσα από τη φυλακή στη Γιώτα Κηπουρού και την εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”. «Θα μπορούσε μια γυναίκα να κάνει όλο αυτό; – Κάποια στιγμή είχες υποστηρίξει ότι από το κλειστό κύκλωμα που υπήρχε στο σπίτι, έχει καταγραφεί η σκηνή του εγκλήματος – Αυτό είναι το όπλο μου στο χέρι. Αυτό θα έδειχνα στο εφετείο», είπε. Σε πρώτο βαθμό καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία του επιχειρηματία. Ως ανυποστήρικτη απερρίφθη από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών, η έφεση που άσκησε η 60χρονη, καθώς δεν έδωσε το παρών και δεν εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο. Όπως υποστηρίζει η ίδια, ήταν άρρωστη.

Η μητέρα της κατηγορούμενης μίλησε πριν τη δίκη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και επιμένει ότι η κόρη της είναι αθώα και ζητάει να βρεθούν οι δολοφόνοι του Θανάση Λάμπρου.

Επιμένει η γυναίκα ΑΡΑΧΝΗ που τσιμέντωσε 42χρονο σε τζακούζι: «Είμαι αθώα»

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου