Thursday, 28 March, 2024

Εξιχνιάστηκε το άγριο έγκλημα στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης

Ανατριχίλα προκαλούν τα νέα στοιχεία της υπόθεσης. Χτυπούσαν το θύμα πριν το κάψουν. Τι έκαναν οι δράστες για να καλύψουν τα σημάδια τους

Μέσα σε λιγότερο περίπου 24 ώρες από τη στιγμή που ταυτοποιήθηκε το θύμα η αστυνομία προχώρησε στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσαν οι συλληφθέντες στους αστυνομικούς, ο 50χρονος είχε επισκεφθεί το σπίτι όπου διέμεναν, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ Σπύρου Λεβειδιώτη. Επιχείρησε να παρενοχλήσει την 19χρονη η οποία ήταν μόνη της εκείνη τη στιγμή, ωστόσο μπήκε στο σπίτι ο 34χρονος σύντροφός της και αντιλαμβανόμενος το τι συνέβαινε άρχισε να χτυπάει με έναν ανεμιστήρα το θύμα στο κεφάλι. Στη συνέχεια τον έδεσαν. Τον έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο και τον πήγαν στα Λιμανάκια όπου συνέχισαν να τον χτυπούν και έβαλαν φωτιά ώστε να καλύψουν τα ίχνη.

Αμέσως μετά, επέστρεψαν στη Δραπετσώνα και προσπάθησαν να καθαρίσουν το σπίτι, το έβαψαν και πέταξαν όσα έπιπλα είχαν λερωθεί με το αίμα του 50χρονου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μανώλη Ασαριώτη, βοηθός τους σε αυτό το στάδιο φέρεται μία άλλη 19χρονη, η οποία αντιμετωπίζει την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία.

Υπενθυμίζουμε πως μέχρι την Πέμπτη οι έρευνες των αστυνομικών δεν είχαν φέρει αποτέλεσμα ωστόσο η δημοσιοποίηση των τατουάζ που είχε το θύμα οδήγησε στην ταυτοποίησή του καθώς τον αναγνώρισε ο αδερφός του.

Εξιχνιάστηκε το άγριο έγκλημα στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου