Friday, 19 April, 2024

Εκτεθειμένη στο δρόμο για ώρες η σωρός του ηλικιωμένου που έχασε τη ζωή του από πυρκαγιά!

Ο άτυχος ηλικιωμένος, δεν είχε συγγενείς και έμενε σε ισόγεια κατοικία, στο Καρίπειο Ίδρυμα, που βρίσκεται στην περιοχή του Πανοράματος.

Εκτεθειμένο για πολλές ώρες έξω στο δρόμο έμεινε το πτώμα του ηλικιωμένου άντρα, ο οποίος έχασε τη ζωή του, από τη φωτιά, που ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου, στην οικία, όπου διέμενε.

Ο άτυχος ηλικιωμένος (μεταξύ 80-90 ετών), δεν είχε συγγενείς και έμενε σε ισόγεια κατοικία, στο «Καρίπειο Ιδρυμα Μελετών Μακεδονίας – Θράκης», που βρίσκεται στο Πανόραμα.

Το πτώμα του άντρα βρέθηκε από τους πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο για την κατάσβεση της φωτιάς. Από το προανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής ειδοποιήθηκε γραφείο τελετών να παραλάβει το πτώμα. Ωστόσο, όταν από το γραφείο αντιλήφθηκαν ότι δεν υπάρχουν συγγενείς και κατά συνέπεια δεν θα πληρωθούν για τις υπηρεσίες τους, εγκατέλειψαν το πτώμα έξω από την οικία.

Για το συμβάν ενημερώθηκε το Α.Τ. Πανοράματος και με παρέμβαση των αστυνομικών  βρέθηκε άλλο γραφείο τελετών. Αργά το μεσημέρι γύρω στις 15.00 – από νωρίς το πρωί που σημειώθηκε το συμβάν της φωτιάς – το πτώμα μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του Ιπποκράτειου νοσοκομείου.

voria.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου