Friday, 19 April, 2024

Δολοφονία στη Ρόδο: Ο 19χρονος αναγνώρισε τα 12 άτομα που τον χτύπησαν

Τα 12 άτομα που του επιτέθηκαν μέσα στο κελί του αναγνώρισε ο 19χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο σύμφωνα με την εκπομπή Top Story του Open TV. Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες της εκπομπής, ο 19χρονος έχει ζητήσει να μην ασκηθούν διώξεις στους εμπλεκόμενους.

Κατά τα άλλα, προβληματισμός επικρατεί σχετικά με το αν κακοποιήθηκε σεξουαλικά ή όχι ο 19χρονος κρατούμενος που κατηγορείται για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο. Ολες οι πληροφορίες από το βράδυ της Τρίτης συνέτειναν στο γεγονός ότι πράγματι ο 19χρονος είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά και μάλιστα μετά τον ξυλοδαρμό του από συγκρατούμενούς του στις φυλακές Αυλώνα.

Η αποκάλυψη του ξυλοδαρμού προκάλεσε τη διενέργεια ΕΔΕ με αντικείμενο διερεύνησης τόσο την παραβίαση του κελιού του όσο και τις πιθανές ευθύνες των σωφρονιστικών υπαλλήλων. Αργά το βράδυ της Τρίτης, το υπουργείο Δικαιοσύνης ανακοίνωσε επισήμως, κάτι που παγίως δεν συνηθίζεται, ότι ο 19χρονος δεν είχε πέσει θύμα βιασμού, επικαλούμενο μάλιστα και την σχετική ιατροδικαστική έκθεση.

dikaiologitika

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου