Saturday, 20 April, 2024

Διπλή τραγωδία στην Κρήτη: Έμαθε ότι ο γιός του είναι φονιάς και πέθανε

Πανικός επικράτησε στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου το πρωί της Τρίτης (25/10)

όπου οδηγήθηκε ένας 66χρονος πρώην λογιστής, κατηγορούμενος για τον θάνατο 69χρονου κτηνοτρόφου.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, η ιστορία ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα όταν ο 66χρονος υποστήριξε ότι το θύμα μπήκε στο σπίτι του με σκοπό να τον ληστέψει και να τον σκοτώσει. Μάλιστα έλεγε ότι δεν τον γνώριζε καν και ήταν σε αυτοάμυνα. Ωστόσο όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια οι δύο άνδρες γνωρίζονταν. Σήμερα, ο 66χρονος οδηγήθηκε στον ανακριτή, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ο φερόμενος ως θύτης, ο οποίος φυγαδεύτηκε από το δικαστικό μέγαρο μετά την ένταση που σημειώθηκε, είχε ισχυρισθεί νωρίτερα ότι δεν γνώριζε το θύμα και υποστήριξε ότι εισέβαλε στο σπίτι του για να τον ληστέψει και να τον σκοτώσει. Αντίθετα, οι συγγενείς του θύματος υποστήριξαν ότι οι δύο άνδρες γνωρίζονταν μεταξύ τους.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 66χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος.

Η τραγωδία δεν σταμάτησε στο φονικό, αφού ο πατέρας του φερόμενου ως δράστη όταν έμαθε την πράξη του γιου του, έφυγε από τη ζωή. Ο άτυχος ηλικιωμένος άφησε χθες (24/10) την τελευταία του πνοή και κηδεύτηκε σήμερα το μεσημέρι στο χωριό του, το Σκαλάνι Ηρακλείου, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν άντεξε τα όσα συνέβησαν και πέθανε.

Φωτογραφίες: CretaPost – iefimerida.gr

Διπλή τραγωδία στην Κρήτη: Έμαθε ότι ο γιός του είναι φονιάς και πέθανε

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου