Friday, 19 April, 2024

Διαμαρτυρία των εκπαιδευτών υποψηφίων οδηγών στο Υπ. Μακεδονίας-Θράκης την Παρασκευή

Η Ομοσπονδία Εκπαιδευτών υποψηφίων οδηγών ανακοίνωσε μετά τη γενική συνέλευση ότι:
Ύστερα από τη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε εχθές πάρθηκε η απόφαση την Παρασκευή 9.11.2018 να κλείσουμε το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης ως ένδειξη ειρηνικής διαμαρτυρίας.
Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί είναι η εξής: Στις 7:00 όλοι οι συνάδελφοι που θα συμμετέχουν από δυτικά θα ξεκινήσουν με συνοδεία αστυνομίας (διότι θα υπάρχουν και τα μεγάλα οχήματα των σχολών μας) από την αφετηρία των εξετάσεων στην Σταυρούπολη. Οι συνάδελφοι από ανατολικά με συνοδεία επίσης της αστυνομίας θα ξεκινήσουν από την αερογέφυρα της Θερμής με κοινό σημείο συνάντησης όλων το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης
Στην κινητοποίηση θα συμμετέχουν και αλλά μέλη του κλάδου μας από όλη την Κεντρική Μακεδονία.
Σκοπός της συγκεκριμένης ειρηνικής διαμαρτυρίας είναι να κατατεθεί ένα υπόμνημα στην κ. Νοτοπουλου καθώς και να αναδειχθεί το πρόβλημα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης το οποίο θα έχει ως εξής:
1. Άμεση κατάργηση του άρθρου 11 από το νομοσχέδιο που αναμένουμε προς ψήφιση.
2. Άμεση καταβολή της αποζημίωσης των εξεταστικών επιτροπών έως ότου ψηφιστεί το νομοσχέδιο για την αποσυμφόρηση όλου του κοινωνικού συνόλου που πλήττεται από το συγκεκριμένο νομοσχέδιο το οποίο είναι σε αναμονή εδώ και 3 χρόνια.
3. Διαφοροποίηση των εξεταστικών επιτροπών από την κατηγορία των συμπολιτών μας άνω των 74 ετών από τις εξεταστικές επιτροπές των υποψηφίων οδηγών για αρχική χορήγηση διπλώματος π.χ ειδικές επιτροπές για τους άνω των 74 ετών, όπως αναγράφεται και στο σχέδιο νόμου.
4. Να σταματήσει άμεσα η λασπολογία εναντίον του κλάδου των εκπαιδευτών υποψηφίων οδηγών που παρατηρείται εδώ και καιρό από τα ΜΜΕ καθώς και από τα στελέχη του Υπουργείου Μεταφορών & Δικτύων. Με γνώμονα τον λαϊκισμό και την δημιουργία εντυπώσεων της κοινής γνώμης κατακρεουργούν έναν ολόκληρο κλάδο ο οποίος ασκεί λειτούργημα και διασφαλίζει την οδική ασφάλεια.
Στην ειρηνική διαμαρτυρία θα παραβρίσκεται και το νομικό τμήμα της Ομοσπονδίας μας ώστε να παρέμβει σε τυχόν στοχευμένα ερωτήματα τα οποία μπορεί να ειπωθούν από τα ΜΜΕ πλήττοντας την αξιοπρέπεια μας ως κλάδο εκπαιδευτών υποψηφίων οδηγών.
Δεν θα φύγουμε εάν δεν πάρουμε από την κ. Νοτοπουλου, η οποία και θα απαιτήσουμε να επικοινωνήσει με τον Υπουργό και ακόμα και με τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, διαβεβαίωση για τα αιτήματα μας.
Η κινητοποίηση θα καλυφθεί επίσημα από την Ελληνική Αστυνομία και όλη την ευθύνη την έχει αναλάβει η Ομοσπονδία μας.
Καλούνται όλοι οι συνάδελφοι οι οποίοι δε συμμετείχαν στη χθεσινή γενική συνέλευση να παρευρεθούν δίπλα μας.
Ο καθένας μόνος του και όλοι μαζί!
Με τιμή,
Η Ομοσπονδία μας
ΟΕΥΟΕ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου