Friday, 26 April, 2024

Βασίλης Κόκκαλης: “Εγώ όταν ψήφισα το Σάββατο για τη διενέργεια δημοψηφίσματος είχα τη διαβεβαίωση ότι δεν θα γίνουν capital controls”

Βασίλης Κόκκαλης: “Εγώ όταν ψήφισα το Σάββατο για τη διενέργεια δημοψηφίσματος είχα τη διαβεβαίωση ότι δεν θα γίνουν capital controls”

Σήμερα το πρωί, ο βουλευτής Λάρισας των ΑΝΕΛ Βασίλης Κόκκαλης, δήλωσε δημόσια ότι  « Ψήφισα «υπέρ» του δημοψηφίσματος το Σάββατο στην βουλή μετά τη διαβεβαίωση του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση επιβολής capital controls. Ο όρκος μου στη βουλή και η εντολή από τον λαό δεν μου επιτρέπουν να διακινδυνεύσω την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας. Στην πολιτική δεν χωράνε εγωισμοί. ».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του 

Προτείνω την ακύρωση του δημοψηφίσματος γιατί το μόνο που θα καταφέρει θα είναι να επιφέρει τον διχασμό στην ελληνική κοινωνία. Ψήφισα «υπέρ» του δημοψηφίσματος το Σάββατο στην βουλή μετά τη διαβεβαίωση του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση επιβολής capital controls.
Ο όρκος μου στη βουλή και η εντολή από τον λαό δεν μου επιτρέπουν να διακινδυνεύσω την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας. Στην πολιτική δεν χωράνε εγωισμοί.
Μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν άνθρωποι που απεργάζονται σχέδια δραχμής.
Η κεντροδεξιά μου αναφορά και η εντολή του λαού δεν μου επιτρέπουν να διακινδυνεύσω την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας. Δεν είχαμε εντολή για κλειστές τράπεζες και κούρεμα καταθέσεων.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου