Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Αλβανοί αστυνομικοί σκότωσαν Έλληνα που ύψωσε την ελληνική σημαία! (vid)

Ο ομογενής είχε σηκώσει την Ελληνική σημαία
Τα αλβανικά ΜΜΕ μεταδίδουν πως ο Κωνσταντίνος Κατσιφάς, ο ομογενής που σήκωσε την ελληνική σημαία σε χωριό της Αλβανίας, την κατέβασε η αστυνομία και άνοιξε πυρ έπεσε νεκρός κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών με τους αστυνομικούς.
Ο ομογενής ύψωσε την ελληνική σημαία στο στρατιωτικό νεκροταφείο των Ελλήνων πεσόντων στο πλαίσιο της επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Ωστόσο, την σημαία κατέβασε λίγο αργότερα η αλβανική αστυνομία, με αποτέλεσμα o ομογενής να αρχίσει να πυροβολεί με καλάσνικοφ.
Από την πρώτη στιγμή στήθηκε μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας με ελικόπτερα και ειδικές δυνάμεις προκειμένου να εντοπιστεί και να συλληφθεί. Όταν εντοπίστηκε, στο υδραγωγείο του χωριού, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αλβανικής αστυνομίας, αρνήθηκε να παραδοθεί και άρχισε να πυροβολεί, με αποτέλεσμα να δεχτεί τα πυρά των ειδικών δυνάμεων και να πέσει νεκρός.

https://www.facebook.com/libohovaonline/videos/501912800308874/

Το Βουλιαράτι (αλβανικά: Bularat) αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα χωριά της Άνω Δρόπολης στη Βόρειο Ήπειρο, στη νότια Αλβανία. Βρίσκεται σε υψόμετρο περίπου 350 μέτρων, απέχει 6 χιλιόμετρα από τα ελληνοαλβανικά σύνορα και υπάγεται στο νομό Αργυροκάστρου.
Τα μέσα δημοσίευσαν και τη φωτογραφία του Έλληνα ομογενή.
fimotro.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου