Tuesday, 23 April, 2024

Αγνοείται 29χρονη μητέρα από το Μενίδι

Από την Τρίτη 25 Απριλίου έχει να δώσει σημεία ζωής η 29χρονη Ιωάννα Χατζημανωλάκη, η οποία εξαφανίστηκε από την περιοχή του Μενδίου.

Η κοπέλα έχει ύψος 1.60, έχει πράσινα μάτια και είναι αδύνατη ενώ την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζιν παντελόνι, ζακέτα καφέ ανοιχτή με μαύρα λουλούδια και ροζ παπούτσια.

Στο δεξί της χέρι φοράει δαχτυλίδι σε σχήμα καρδιάς. Δραματική έκκληση σε όποιος γνωρίζει κάτι που θα βοηθήσει στον εντοπισμό της απευθύνει η οικογένειά της.

Το Silver Alert που εκδόθηκε για τον εντοπισμό της αναφέρει ότι η γυναίκα αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και πως η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, το πρωί της 25ης Απριλίου ο σύζυγος της 29χρονης πήγε τα παιδιά στο σχολείο και όταν επέστρεψε την βρήκε να ασχολείται με τις δουλειές του σπιτιού. Έπεσε να κοιμηθεί και όταν ξύπνησε η 29χρονη είχε εξαφανιστεί. Η Ιωάννα Χατζημανωλάκη έχει ύψος 1,60μ και είναι πολύ αδύνατη.

Όταν χάθηκε φορούσε τζιν παντελόνι, καφέ ζακέτα με μαύρα λουλούδια και ροζ παπούτσια. Στο δεξί της χέρι φοράει ένα δαχτυλίδι-καρδιά.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου