Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Ένταση και λιποθυμίες στη δική για τη δολοφονία του ταξιτζή στην Κοζάνη

Ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής 23 Φεβρουαρίου 2018, λίγο μετά τις 9:30 η δίκη του ειδικού φρουρού από την Καστοριά που, όπως ομολόγησε τον Μάρτιο του 2017

δολοφόνησε τον 52χρονο ταξιτζή Κοσμά Τζέλιο, σε αγροτική περιοχή της Καστοριάς.
Αρκετός ήταν ο κόσμος από το περιβάλλον των δύο πλευρών που πήγε στα δικαστήρια της Κοζάνης για να παρακολουθήσει τη δίκη, με ισχυρή παρουσία της Αστυνομίας προς αποφυγή επεισοδίων.
Η δίκη διεκόπη στις 15:00 ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα προηγήθηκε λιποθυμικό επεισόδιο του γιου του θύματος, μόλις ολοκλήρωσε την κατάθεσή του. Εν συνεχεία υπήρξε ένταση από την πλευρά της οικογένειας του θύματος και έντονη συναισθηματική φόρτιση. Στον χώρο των δικαστηρίων κατέφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον γιο του θύματος, ο οποίος βρισκόταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του kozanilife, κατά τη διάρκεια της σημερινής δίκης στην αίθουσα του Μεικτού Ορκωτού Κακουργιοδικείου Κοζάνης εξετάστηκαν μάρτυρες, μεταξύ των οποίων η εν διαστάσει σύζυγος του κατηγορουμένου, η μητέρα του καθώς και ένας φίλος του. Επίσης κατέθεσαν δύο συνάδελφοι του άτυχου θύματος.
Νωρίτερα, στην κατάθεσή του ο Ψυχίατρος των Φυλακών των Γρεβενών, έκανε λόγο πως ο κατηγορούμενος πάσχει από καταθλιπτική διαταραχή και μετατραυματικό στρες.
Η δίκη θα συνεχιστεί την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018.
kozanilife.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου