Thursday, 18 April, 2024

Έγκλημα στο Γουδή: Η κόρη σκότωσε τη μάνα που βρέθηκε νεκρή

Λύθηκε το μυστήριο με το πτώμα της ηλικιωμένης γυναίκας που βρέθηκε στο δρόμο στο Γουδή, το απόγευμα του Σαββάτου

Δράστης του φρικιαστικού εγκλήματος η κόρη της άτυχης γυναίκας η οποία έμενε λίγο παραπάνω από το σημείο που βρέθηκε το πτώμα.
Η 59χρονη κόρη, αν και στην αρχή το “έπαιζε” στις αρχές συγκλονισμένη από τον θάνατο της μητέρας της, λύγισε και αποκάλυψε στους αστυνομικούς πως αυτή σκότωσε την ηλικιωμένη γυναίκα στο Γουδή!
Όπως ομολόγησε στους αστυνομικούς η 59χρονη μητροκτόνος η γιαγιά έπασχε από άνοια και εκείνη την πρόσεχε. Όμως η κατάσταση της υγείας της μητέρας της όλο και χειροτέρευε και όπως είπε περνούσαν δύσκολα.
Έχασε την υπομονή της και άρχισε να χτυπάει την γιαγιά η οποία φώναζε για να σωθεί. Τότε την έκλεισε το στόμα και εκεί θα πρέπει να επήλθε ο θάνατος λόγω ασφυξίας καθώς η άτυχη γυναίκα δεν μπορούσε να αναπνεύσει.
Σύμφωνα με τα όσα ομολόγησε η 59χρονη δολοφόνος, μόλις συνειδητοποίησε τι έγινε την έδεσε και την τύλιξε σε μια κουβέρτα και την τοποθέτησε στο σημείο που την βρήκαν οι περαστικοί.
Δεν ήταν όμως προσεκτική με αποτέλεσμα να γίνει αντιληπτή από έναν γείτονα ο οποίος την είδε να κουβαλάει το χαλί, όμως δεν έδωσε σημασία. Όταν άκουσε τι έγινε τότε αποφάσισε να πάει στις αρχές και να καταγγείλει το γεγονός, με αποτέλεσμα η αστυνομία να φτάσει τελικά στην λύση του μυστηρίου.
Πηγή: newsit.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου