Tuesday, 23 April, 2024

Καμμένος: Τα παιδιά δεύτερης γενιάς μεταναστών δεν θα πάρουν ελληνική ιθαγένεια

Καμμένος: Τα παιδιά δεύτερης γενιάς μεταναστών δεν θα πάρουν ελληνική ιθαγένεια

Ο αρχηγός του κόμματος και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, με συνέντευξης στον ΑΝΤ1, μίλησε για τη συνεργασία του με τον ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι, αν δεν συμφωνούν σε κάτι, δεν θα το ψηφίζουν.

Μάλιστα, κ. Καμμένος σημείωσε από την πλευρά του, πως δεν δέχεται τα παιδιά των μεταναστών -δηλαδή της δεύτερης γενιάς μεταναστών- που γεννήθηκαν όμως στην Ελλάδα, να πάρουν την ελληνική ιθαγένεια. Αντιθέτως, είπε πως «για αυτά της 3ης γενιάς που μεγαλώνουν εδώ, πηγαίνουν στον στρατό, έχουν ενταχθεί στην πατρίδα και σέβονται τους νόμους και το Σύνταγμα δεν νομίζω πως υπάρχει κανείς που θα έχει πρόβλημα».

«Οι ΑΝΕΛ είμαστε μία Κοινοβουλευτική Ομάδα 13 βουλευτών, η οποία, αυτή τη στιγμή, ψηφίζει ανάλογα με τις αρχές με τις οποίες εξελέγη μέσα στη Βουλή. Εάν λοιπόν ένα νομοσχέδιο είναι αντίθετο προς τις αρχές μας και, ιδίως, τις κόκκινες γραμμές, δεν θα το ψηφίσουμε. Οι βουλευτές των ΑΝΕΛ δεν είναι πρόβατα, θα ψηφίζουν κατά τη συνείδησή τους, όπως το Σύνταγμα ορίζει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: airetos.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου