Friday, 26 April, 2024

Χιόνισε μισή μέρα και παρέλυσε το Κράτος! Διακοπές ρεύματος, επικίνδυνοι δρόμοι (video)

Προβλήματα λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης έχουν σημειωθεί στην ηλεκτροδότηση περιοχών του δήμου Πέλλας από τις βραδινές ώρες και από το πρωί

περιφερειακά της πόλης των Γιαννιτσών, για περισσότερες από τρεις ώρες! Από τη ΔΕΔΔΗΕ καμία απάντηση για το αν προκλήθηκε βλάβη.

Παράπονα εκφράστηκαν από δημότες για την κατάσταση εντός και εκτός ορίων για μη καθαρισμό των δρόμων και ρίψη αλατιού αν και τα εκχιονιστικά και οι αλατιέρες κινήθηκαν σε αρκετά σημεία, ίσως τα πιο κεντρικά. Το βέβαιον είναι ότι παρά τις προσπάθειες των υπαλλήλων είτε χρειάζεται καλύτερος συντονισμός είτε περισσότερα μηχανήματα και από την Περιφέρεια και από την Αντιπεριφέρεια που δήλωνε σε πλήρη ετοιμότητα και έγινε σχετική σύσκεψη τις προηγούμενες ημέρες είτε από τους δήμους, που συνήθως για τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες “νίπτει τας χείρας” και υποστηρίζει ότι είναι αρμοδιότητα της Περιφέρειας!

Δείτε σχετικό βίντεο το πρωινό του Σαββάτου, 05.01 για να διαπιστώσετε και μόνοι σας την… ετοιμότητα της Περιφέρειας στο κομμάτι του δρόμου – Εθνικής οδού κατά τ’ άλλα – Παραλίμνης-Χαλκηδόνας.

*Το βίντεο από τον Τάσο Στεφανίδη

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου