Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Υπογραφή προγραμματικής σύμβασης του Δήμου Σκύδρας για πρόγραμμα ανακύκλωσης

Ένα σημαντικό βήμα στην προστασία του Περιβάλλοντος στον Δήμο Σκύδρας ξεκίνησε με την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης του Δήμου Σκύδρας και του Συνεταιρισμού κοινής Ωφέλειας. I.R.Hellas koin.s.ep

Το τυπικό σκέλος του προγράμματος ξεκίνησε με την υπογραφή της σύμβασης από την πλευρά του δήμου Σκύδρας από τη Δήμαρχο Κ. Ιγνατιάδου και από την πλευρά του Συνεταιρισμού από τον πρόεδρο του Διονύση Κορσιάνο.

Το όλο πρόγραμμα Διαχείρισης – Αξιοποίησης ανακυκλώσιμων ‘ΑΝΑΚΥΚΛΟΣ ΙΣΧΥΣ’ θα υλοποιηθεί στον δήμο Σκύδρας χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση του δήμου, αντιθέτως θα αποδώσει οικονομικά, αλλά και κοινωνικά οφέλη τόσο προς το περιβάλλον, αλλά και με την δημιουργία νέων βιώσιμων θέσεων εργασίας.Το όλο πρόγραμμα είναι ανταποδοτικό πλήρως εναρμονισμένο με την πρόσφατη τροποποίηση του νόμου 2939 – 4496/17. Το επόμενο βήμα της Ανακύκλωσης – Αξιοποίησης των Ανακυκλώσιμων ξεκινά για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τον Δήμο Σκύδρας. Δείχνουμε πως οι πολίτες μπορούν να διαχειρίζονται και αξιοποιούν τα ανακυκλώσιμα τους για ωφέλεια των ιδίων.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου