Thursday, 28 March, 2024

Τώρα: Ξεκίνησε το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη (vid)! Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε 15χρονες

Η ομάδα των 10 κουκουλοφόρων αφού άρπαξε τις σημαίες από τις ανήλικες τις έσκισε και τις έκαψε ενώ κόντεψαν να έρθουν σε συμπλοκή με περαστικούς

Λίγο πριν την μία το μεσημέρι της Κυριακής που έχει προγραμματίσει η Αντιεξουσιαστική Κίνηση Θεσσαλονίκης «αντιεθνικιστική» συγκέντρωση, όπως την αποκαλεί, στην Καμάρα, ενάντια στην συγκέντρωση που γίνεται για την Μακεδονία, περίπου 10 κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε δύο 15χρονες που κατευθύνονταν προς το συλλαλητήριο για την Μακεδονία και αφού τους άρπαξαν τις σημαίες που κρατούσαν, τις έσκισαν και τις έκαψαν.

Μάλιστα παραλίγο να έρθουν σε συμπλοκή με περαστικούς που πήγαν να υπερασπιστούν τις ανήλικες. Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία, ωστόσο όταν έφτασε, το επεισόδιο είχε λήξει και είχαν απομακρυνθεί ήδη όλοι οι εμπλεκόμενοι.

Πέριξ του Αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου και της Καμάρας υπάρχει διακριτική, αλλά αυστηρή παρουσία της αστυνομίας, ώστε να μην επιτραπεί να έρθουν αντιμέτωπες οι δύο πλευρές.

Αυτή την ώρα έχουν ήδη συγκεντρωθεί χιλιάδες πολίτες από όλη την Ελλάδα και είναι όλα έτοιμα για να ξεκινήσει το μεγάλο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

Πλήθος κόσμου βρίσκεται στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και την Πλατεία Λευκού Πύργου, ενώ ακόμα περισσότεροι καταφθάνουν ακόμη και τώρα.

Το κέντρο της πόλης, έχει γεμίσει με πάγκους που πωλούν σημαίες, ενώ κατά μήκος της παραλιακής έχουν στηθεί δεκάδες καντίνες.

Λόγος της Πέλλας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου