Thursday, 25 April, 2024

Τζώρτζογλου: Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη με τη σύντροφό του από τα Γιαννιτσά, Σοφία Μαριόλα

Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η μέλλουσα σύζυγός του Σοφία Μαριόλα, τη δασκάλα μουσικής, από τα Γιαννιτσά. έκαναν την πρώτη τους

κοινή τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη.
Ο Στράτος Τζώρτζογλου αποκάλυψε το που γνωρίστηκαν και πως ένιωσε όταν την είδε. Ο ηθοποιός μίλησε για τη Σοφία Μαριόλα με πολύ τρυφερά λόγια και δεν έκρυψε πως ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος.
Η Σοφία Μαριόλα αναφέρθηκε στον Στράτο Τζώρτζογλου και εξήγησε πως από την πρώτη στιγμή κατάλαβε μέσα της πως είναι ο άντρας της ζωής της. Η όμορφη Σοφία μπήκε στη ζωή του Στράτου Τζώρτζογλου σε μια φάση της ζωής του που δεν ήθελε να έχει σχέση και του άλλαξε όλη την κοσμοθεωρία.
Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ήταν πιασμένοι χέρι χέρι, κάτι που φανερώνει το πόσο ερωτευμένοι είναι.

Σε πρόσφατες δηλώσεις που έκαναν στις κάμερες και έκαναν και κάποιες άλλες αποκαλύψεις που δεν περιμέναμε.
Η Σοφία θα είναι στο πλευρό του Στράτου όχι μόνο ο σύζυγος αλλά και ως καθηγήτρια και πιο συγκεκριμένα μουσικολόγος.


«Έχω τελειώσει μουσικολογία στο Αριστοτέλειο Θεσσαλονίκης και για χρόνια έπαιξα πιάνο και θεωρία μουσικής, αρμονία. Σίγουρα έχω άγχος και θέλω να είμαι αντάξια των προσδοκιών του και θα βάλω τα δυνατά μου σαν Σοφία και όχι σαν γυναίκα του Στράτου Τζώρτζογλου», είπε η ίδια.
«Δεν είμαι αυστηρός, είμαι ενθουσιασμένος, έχω έμπνευση. Είμαι ευτυχισμένος και η Σοφία έχει συμβάλλει πάρα πολύ σε αυτό», είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.
gossip-tv.g

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου