Thursday, 28 March, 2024

Τα συγχαρητήρια της δημάρχου Σκύδρας στην πρωταθλήτρια του Παγκρατίου αθλήματος Κυριακή Κωτσίλη

Την καταγόμενη από το Αρσένι Σκύδρας, αθλήτρια Κυριακή Κωτσίλη που κατέκτησε πρόσφατα το χρυσό μετάλλιο στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Παγκρατίου Αθλήματος

που είχε διεξαχθεί στο Λουτράκι Κορινθίας από τις 6 έως τις 8 Οκτωβρίου τρέχοντος έτους, υποδέχθηκε στο Δημαρχείο Σκύδρας, η Δήμαρχος Κατερίνα Ιγνατιάδου με τους αιρετούς συνεργάτες της: Μιχάλη Μέγα Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού, Θεμιστοκλή Κρητίδη Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Μάγδα Παπαδοπούλου Αντιδήμαρχο Οικονομικών και τους πρώην Αντιδημάρχους  Χαράλαμπο Γεραντίδη και Χρίστο Μακρίδη.Μέσα σε ένα εγκάρδιο και πανηγυρικό κλίμα η κορυφαία αθλήτρια, που σημειωτέον αγωνίζεται με τα διακριτικά του Δήμου Σκύδρας, και οι γονείς της Θεόδωρος Κωτσίλης και Μαρία Γκεβρέκη, που τη συνόδευαν, δέχθηκαν  τα θερμά συγχαρητήρια και τις αγκαλιές όλων. Η Δήμαρχος  ρώτησε πώς ήταν οι συνθήκες του αγώνα και πώς αισθάνεται μετά και τη νέα της μεγάλη επιτυχία. Η αθλήτρια  ανέφερε ότι οι συνθήκες ήταν αρκετά δύσκολες κι ανταγωνιστικές, όμως, ήταν καλά προετοιμασμένη κι αποφασισμένη να κερδίσει και τα κατάφερε. Ήρεμη και προσγειωμένη δήλωσε ικανοποιημένη από τη νίκη της και τόσο η ίδια όσο και οι γονείς της ευχαρίστησαν  τη Δήμαρχο για την υποστήριξη που της παρέχει ο Δήμος Σκύδρας.

Η Δήμαρχος δήλωσε ότι η αθλήτρια με τις επιτυχίες της τιμά την οικογένειά της, τους προπονητές της, τον τόπο καταγωγής της κι όλους όσοι πιστεύουν στη δύναμη και στη θέλησή της και οι οποίοι συνεχώς αυξάνονται.

Δήλωσε, επίσης, με αφορμή την επιτυχία της Κυριακής Κωτσίλη ότι ο Δήμος Σκύδρας είναι υπερήφανος για όλα τα παιδιά του, ότι όσο μπορεί θα βρίσκεται πάντα δίπλα τους υποστηρίζοντας τις προσπάθειές τους,  υπενθυμίζοντας, παράλληλα πως ό,τι κι αν συμβεί να μην ξεχνούν τον τόπο καταγωγής τους.

Τέλος, της ευχήθηκε να είναι  πάντα υγιής, ευτυχισμένη και να συνεχίσει να πετυχαίνει τους στόχους της, τόσο στον αθλητισμό όσο και γενικότερα στη ζωή της.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου