Saturday, 20 April, 2024

“Τα άκουσε” ο υπ. Περιφερειάρχης με τον ΣΥΡΙΖΑ, Χ. Γιαννούλης στα Γιαννιτσά, λόγω Πρεσπών

Με έντονες αποδοκιμασίες “υποδέχθηκαν” οι κάτοικοι των Γιαννιτσών την Κυριακή 14 Απριλίου τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστο Γιαννούλη.
Ειδικότερα, ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τις προσεχείς περιφερειακές εκλογές επισκέφθηκε την πόλη και έκανε μία βόλτα σε καταστήματα στον πεζόδρομο της πόλης, με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και φορείς που τον συνόδευαν. Εκεί τα άκουσε κανονικά, όταν πολίτες εξέφρασαν την αντίθεση τους για τη Συμφωνία των Πρεσπών, την οποία προφανώς στηρίζει και ο ίδιος εφόσον κατέρχεται στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ.
«Ήρθατε στη «Νότια Μακεδονία»; Να φύγετε κύριοι», «Είστε προδότες, να πάτε στα Σκόπια» και «Να θυμάστε ότι η Μακεδονία είναι ελληνική» ήταν μερικές από τις εκφράσεις που άκουσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης από τους κατοίκους της περιοχής.
Βέβαια, όπως πληροφορηθήκαμε, υπήρξαν και άλλες αντιδράσεις, που κόπηκαν στα πλάνα, με κυρία του ΣΥΡΙΖΑ να απαντάει προς πολίτη “Να μάθετε να διαβάζετε” υπονοώντας ότι οι “ανιστόρητοι” εκφράζουν διαμαρτυρίες, καθώς η ίδια και τα υπόλοιπα στελέχη νομίζουν ότι γνωρίζουν περισσότερα… Ο καιρός θα δείξει!

Και φυσικά, όπως ήρθε, έτσι έφυγε ο κ. Γιαννουλής, διότι ενώ κατά τα άλλα είναι λαλίστατος και το γραφείο τύπου του στέλνει σωρηδόν δελτία τύπου, κανείς δεν πληροφόρησε ούτε πριν ούτε μετά για την επίσκεψη του στα Γιαννιτσά!  

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου