Thursday, 28 March, 2024

Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Πέλλας: Αποτελέσματα εκλογών για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο

Την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018 διεξήχθησαν οι εκλογές στους εργαζόμενους των ΟΤΑ για την εκλογή δύο αιρετών εκπροσώπων για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο της διετίας 2019-2020

(τα υπόλοιπα τρία μέλη του Υπηρεσιακού Συμβουλίου Κρίσης Υπαλλήλων Νομού Πέλλας θα διοριστούν με απόφαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας – Δήμαρχοι).
Στο νομό Πέλλας είχαμε 2 ψηφοδέλτια ένα από κάθε σύλλογο – με γεωγραφική προέλευση και όχι πολιτική (έχουμε 2 συλλόγους: τον Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Πέλλας – που περιλαμβάνει τους εργαζόμενους των Δήμων Έδεσσας, Αλμωπίας και Σκύδρας – και τον Σύλλογο Δημοτικών Υπαλλήλων Δήμου Πέλλας) και ένα μεμονωμένο Ψηφοδέλτιο. Εκλέξαμε από έναν αντιπρόσωπο ο κάθε σύλλογος.
Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
Εγγεγραμμένοι Μόνιμοι υπάλληλοι: 540, Ψήφισαν 355. Άκυρα – Λευκά 23.
Ο συνδυασμός “ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Πέλλας πήρε 160 ψήφους και εκλέγει την Επιγαρίδου Σοφία με 88 σταυρούς, με αναπληρωματική την Γκόγκου Βασιλική με 81 σταυρούς (ακολουθούν η Μιχαηλίδου Γεωργία με 40 σταυρούς και η Τσορμπατζόγλου Κατ. με 15 σταυρούς).
Ο συνδυασμός “ΕΝΩΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ” του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Δήμου Πέλλας πήρε 160 ψήφους επίσης, και εκλέγει τον Βελιγράδη Στέλιο με 100 σταυρούς με αναπληρωματικό τον Δεμιρτζόγλου Βασίλη με 42 σταυρούς (ακολουθούν η Παπαδοπούλου Κορίνα με 37 σταυρούς, ο Βεκίδης Δημ. με 33 σταυρούς, ο Μυλωνάς Γιώργος με 25 σταυρούς και η ΤσαουρέλουΕλισσάβετ). Το μεμονωμένο Ψηφοδέλτιο έλαβε 11 ψήφους.
Εγγεγραμμένοι υπάλληλοι Αορίστου Χρόνου: 220 , ψήφισαν 91, Άκυρα – Λευκά 10. Ο συνδυασμός “ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Πέλλας πήρε στους Αορίστου Χρόνου υπαλλήλους 52 ψήφους και εκλέγει τον Βερύκοκο Παναγιώτη που πήρε 28 σταυρούς, με αναπληρωματική την Αθανασίου Κατερίνα με 17 σταυρούς (ακολουθεί η Φωστηροπούλου Σοφία με 7 σταυρούς).
Ο συνδυασμός “ΕΝΩΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ” του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Δήμου Πέλλας πήρε στους Αορίστου Χρόνου υπαλλήλους 30 ψήφους και δεν εκλέγει κανέναν (οι υποψήφιοί του πήραν: η Ανδρίκου Δόμνα 11 σταυρούς και ο ΣεβαστάκηςΑργύριος 19 σταυρούς).

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου