Thursday, 25 April, 2024

Συνεδρίαση ΔΣ Σκύδρας για εξοπλισμό παιδικών χαρών και αντικατάσταση στεγών σε σχολεία – Γυμναστήριο

To Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας πρόκειται να συνεδριάσει στο Δημαρχείο, την Τρίτη 22 Μαΐου 2018, στις 20:00, με τα παρακάτω είκοσι τέσσερα θέματα

στην ημερήσια διάταξη:
1. Έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ Δ.Ε. ΜΕΝΗΙΔΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ».
2. Έγκριση του 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΚΥΔΡΑΣ Ν.ΠΕΛΛΑΣ».
3. Έγκριση παράτασης περαίωσης εργασιών του έργου «ΑΝΟΡΥΞΗ ΑΡΔΕΥΤΙΚΗΣ ΓΕΩΤΡΗΣΗΣ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΑΣΠΡΟΥ».
4. Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΚΥΔΡΑΣ Ν.ΠΕΛΛΑΣ»
5. Έγκριση μελέτης και υποβολή πρότασης στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών για την προμήθεια οργάνων σε πέντε παιδικές χαρές του Δήμου Σκύδρας.
6. Έγκριση μελέτης και υποβολή πρότασης στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών για το έργο «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΕΓΩΝ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΚΑΛΗΣ».
7. Έγκριση μελέτης και υποβολή πρότασης στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ για την ενεργειακή αναβάθμιση Λυκείου Σκύδρας.
8. Έγκριση μελέτης και υποβολή πρότασης στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ για την ενεργειακή αναβάθμιση Λυκείου – Γυμνασίου Καλής.
9. Έγκριση μελέτης και υποβολή πρότασης στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ για την ενεργειακή αναβάθμιση 1ου Δημοτικού Σχολείου Σκύδρας.
10. Έγκριση μελέτης και υποβολή πρότασης στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
για την ενεργειακή αναβάθμιση Δημοτικού Σχολείου Σεβαστειανών.
11. Έγκριση μελέτης και υποβολή πρότασης στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ για την ενεργειακή αναβάθμιση Δημοτικού Σχολείου Προφήτη Ηλία.
12. Έγκριση μελέτης και υποβολή πρότασης στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
για την ενεργειακή αναβάθμιση Γυμνασίου Σκύδρας.
13. Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης με την εταιρεία “EASTWESTGREECE Μ.ΙΚΕ” για τη συλλογή και ανακύκλωση μεταχειρισμένων ενδυμάτων.
14. Έγκριση απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για την υποβολή αιτήματος για παραχώρηση των αρ. 47 οικοπέδου στο Ο.Τ. 14 και αρ. 227 οικοπέδου στο ΟΤ 47 της οριστικής διανομής του συνοικισμού Μανδάλου και επί των οποίων υφίστανται πλατείες.
15. Έγκριση της αριθ. 112/2018 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2018.
16. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής υπηρεσιών.
17. Διαγραφή ή μη προσαυξήσεων των δημοτικών τελών ετών 1996-2018 σε δημότη.
18. Έγκριση αποδέσμευσης ΑΦΜ δημότη.
19. Οικονομική ενίσχυση ενδεών.
20. Ψήφιση πίστωσης για ηχητική κάλυψη του Ποντιακού Φεστιβάλ.
21. Έγκριση υποβολής αιτήματος για την χορήγηση ξυλοκατασκευών από το Δασικό Εργαστήριο Καλαμπάκας.
22. Θεώρηση αδειών επαγγελματιών πωλητών υπαίθριου εμπορίου –λαϊκών αγορών.
23. Συζήτηση επί του αιτήματος της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Σκύδρας για το πλαίσιο προστασίας του λαϊκού εισοδήματος – ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.
24. Ψήφισμα διαμαρτυρίας για την κατάργηση του θεσμού του Σχολικού Συμβούλου από το Υπουργείο Παιδείας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου