Friday, 26 April, 2024

Συνεδρίαση ΔΣ Πέλλας: Κουβέντα για το λόγο που έφυγαν οι πρόσφυγες!

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας την Τρίτη, 23 Μαΐου, όχι απλά δεν τέθηκε κανένα ερώτημα προ ημερησίας από την Αντιπολίτευση

αλλά δεν συζητήθηκε καν το θέμα των προσφύγων που έφυγαν σε μία νύχτα από την πόλη – όσοι φιλοξενούνταν σε οικίες και από το ξενοδοχείο, με το πρόγραμμα των ασυνόδευτων ανηλίκων.

Μέσω της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης (ΜΚΟ) IRC, η μεταφορά των παιδιών, όπως είχε ενημερώσει στις 15/5 το ξενοδοχείο, πραγματοποιήθηκε με ευθύνη της ΜΚΟ.

Ο δήμαρχος δεν μπήκε στον κόπο να ενημερώσει τους συμβούλους γιατί ‘’μάζεψαν’’ τις οικογένειες που διέμεναν ενώ είχε πει στην προηγούμενη συνεδρίαση της 25ης Απριλίου, ότι για οποιαδήποτε κίνηση θα λάβει γνώση η Διαπαραταξιακή που ορίστηκε και από κοινού θα κινηθούν. Και οι παρόντες σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης δεν ασχολήθηκαν, εκτός της κ. Ολυμπίας Παπαδοπούλου η οποία δεν ήταν παρούσα λόγω θεμάτων υγείας.

Συνέβη κάποιο περιστατικό; Υπήρξε κάποιο κρούσμα πέρα από τις μικροκλοπές που ταλαιπωρούσαν την Αστυνομία και την Ασφάλεια της περιοχής;

Αναμένουμε επίσημη απάντηση από τη δημοτική αρχή, διότι οι αιτιάσεις τύπου ”δείξαμε τη στήριξη μας τόσο καιρό, ας πάνε αλλού” δεν θεωρούνται επαρκείς.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου