Friday, 26 April, 2024

Συναντήσεις Μπίνου με τον Αστυνομικό διευθυντή και με τον Διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Την εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Αστυνομικού Διευθυντή Πέλλας Σπυρίδωνα Διόγκαρη δέχτηκε ο δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος στο γραφείο του στο Δημαρχείο.
Ο δήμαρχος του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνει, ενώ ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής από την πλευρά του σημείωσε ότι αποσκοπεί σε μία εποικοδομητική συνεργασία.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν σημαντικά θέματα αρμοδιότητας του νέου Αστυνομικού Διευθυντή καθώς και ζητήματα που αφορούν το Δήμο Αλμωπίας.
Επίσης, συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείου του δημάρχου και με τον Διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Γιώργο Παπαπροδρόμου.

Όπως ανέφερε σχετικά ο κ. Μπίνος: “Είχαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση γύρω από την ασφαλή χρήση του Διαδικτύου και πως μπορούμε να ενημερώσουμε τα σχολεία του Δήμου μας γι’ αυτό το ευαίσθητο θέμα. Είναι ένας άνθρωπος δραστήριος, που πραγματικά θέλει να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς η πρόληψη μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τη σύγχρονη κοινωνία των νέων τεχνολογιών”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου