Friday, 19 April, 2024

“Συμμετέχω Ισότιμα”: Κωπηλασία στον ποταμό Λουδία για ΑΜΕΑ και άτομα με σύνδρομο Down

Πρόσκληση προς τους Πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας
“Συμμετέχω Ισότιμα”: Κωπηλασία στον ποταμό Λουδία για ΑΜΕΑ και άτομα με σύνδρομο Down.
Ο ανεξάρτητος τομέας Κοινωνικής Συνοχής και Προσφυγικού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στα πλαίσια της δράσης «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΙΣΟΤΙΜΑ» διοργανώνει, το Σάββατο 11 Νοεμβρίου και ώρες 10:00 – 14:30, στον ποταμό Λουδία (Ναυτικό όμιλο Γιαννιτσών), κωπηλασία.


Όπως δήλωσε ο συντονιστής της δράσης Χάρης Αηδονόπουλος: «στόχος μας είναι εδώ και 2 χρόνια, όσες και όσοι συνάνθρωποι μας βρίσκονται στα όρια του κοινωνικού αποκλεισμού από σωματική, αισθητική, νοητική και κινητική αναπηρία να έχουν το δικαίωμα συμμετοχής σε κάθε έκφανση πολιτισμού, αθλητισμού και άλλων τομέων δραστηριότητας. Πρόκειται για μία ακόμη σημαντική, κοινωνική δράση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Η συνεργασία του Δήμου Πέλλας αλλά και όλων των αιρετών συναδέλφων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας είναι άψογη».
Ωφελούμενοι θα είναι τα άτομα με σύνδρομο Down από τις προνοιακές δομές της ζώνης ευθύνης μας στην Κεντρική Μακεδονία, περιλαμβάνοντας εκμάθηση κωπηλασίας και επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο, με συμμετοχή AMEA από όμορες αντίστοιχες δομές της Βουλγαρίας.
Πρόγραμμα: Από ώρα 10:00 ως 14:30 μμ εκμάθηση κωπηλασίας
Από ώρα 14:30 μμ ως 16:30 μμ δωρεάν επίσκεψη στο μουσείο Πέλλας.
Η συγκεκριμένη δράση γίνεται με την στήριξη του Δήμου Πέλλας και θα επικουρούν η Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων, η Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Πυλαίας Χορτιάτη και ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου