Saturday, 20 April, 2024

Συλλήψεις για ναρκωτικά και καταδικαστικές αποφάσεις

Συνελήφθη το πρωί της 23-10-2017 σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 39χρονος

καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 7 αυτοσχέδιες συσκευασίες, με συνολική ποσότητα κάνναβης βάρους 232,4 γραμμαρίων.

-Συνελήφθη το πρωί της 24-10-2017 σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 45χρονος, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 8 αυτοσχέδιες συσκευασίες με συνολική ποσότητα κάνναβης βάρους 262,4 γραμμαρίων, καθώς και μικροποσότητα ηρωίνης. -Συνελήφθη χθες (25-10-2017) το πρωί στην Κατερίνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 56χρονος, καθώς διαπιστώθηκε να αποκρύπτει σε αγρόκτημα του ποσότητα κάνναβης βάρους 7 γραμμαρίων, ενώ σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης αναμεμιγμένη με καπνό βάρους 12 γραμμαρίων, ένα πιστόλι κρότου-λάμψης, 25 φυσίγγια λάμψης και 5 φυσίγγια κρότου.

-Συνελήφθη το βράδυ της 24-10-2017 σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, 32χρονος, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε, εντοπίσθηκαν επιμελώς κρυμμένες, δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 27,2 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας.

-Συνελήφθησαν χθες (25-10-2017) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, 2 ενήλικες, ηλικίας 23 και 49 ετών, καθώς σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε χώρους που χρησιμοποιούσαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης βάρους 13 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ.

-Συνελήφθη το απόγευμα της 24-10-2017 στον Προμαχώνα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα, μία 27χρονη υπήκοος Μολδαβίας, διότι κατά το διαβατηριακό έλεγχο, προέκυψε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων της Interpol Μολδαβίας, για το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων, πράξη που έγινε από το Δεκέμβριο του 2012 έως τον Ιανουάριο του 2013 στη Μολδαβία.

-Συνελήφθη το απόγευμα της 24-10-2017 σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, 38χρονος, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Βέροιας, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, καθώς και μία καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 6 μηνών, για κλοπή.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου