Thursday, 28 March, 2024

Συλλήψεις για διαρρήξεις και κλοπές

Σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σε βάρος δύο ενηλίκων ηλικίας 40 και 25 ετών, διότι από την έρευνα προέκυψε ότι την 29-8-2017

διέρρηξαν μονοκατοικία ιδιοκτησίας 79χρονης ημεδαπής στην Κατερίνη και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ και μία τηλεόραση.
-Συνελήφθησαν χθες (12-9-2017) το πρωί στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας 36χρονος και μία 37χρονη, καθώς από την έρευνα προέκυψε ότι προχθές (11-9-2017) το πρωί μπήκαν σε κατάστημα τροφίμων προσποιούμενοι τους πελάτες και αφαίρεσαν προϊόντα αξίας 350 ευρώ.
-Συνελήφθη χθες (12-9-2017) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, ένας 41χρονος, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης, καθώς και μία ζυγαριά ακριβείας. Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, εντοπίσθηκαν ένα αυτοκίνητο και ένα φορτηγό τα οποία είχαν κλαπεί το προηγούμενο διάστημα σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Ημαθίας, από 40χρονο, που συμπεριλαμβάνεται στην δικογραφία. Τα παραπάνω οχήματα κατασχέθηκαν προκειμένου να αποδοθούν στους ιδιοκτήτες τους.
-Συνελήφθη χθες (12-9-2017) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχει ποσότητα κάνναβης βάρους 46 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας.
-Συνελήφθη σήμερα (13-9-2017) τα ξημερώματα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, ένας 38χρονος, διότι διαπιστώθηκε να κατέχει στην οικία του κάνναβη αποξηραμένη και σε μορφή σοκολάτας, συνολικού βάρους 6,2 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου