Tuesday, 16 April, 2024

Στάμκος στην αντεπίθεση: “Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης”!

Δριμεία επίθεση εναντίον του ανθυποψηφίου του Θεόδωρου Θεοδωρίδη εξαπέλυσε ο δήμαρχος Πέλλας και επικεφαλής του Συνδυασμού “Πέλλα Μαζί Συνεχίζουμε” Γρηγόρης Στάμκος

κατά τη διάρκεια ομιλίας του μπροστά σε εκατοντάδες δημότες στην Κρύα Βρύση. «Κληρονομήσαμε κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ χρέη μόνο από την Κρύα Βρύση και τα πληρώσαμε όλα. 10 εκατομμύρια! Μας έλειψαν, τα πληρώσαμε όμως και βγάλαμε και άλλα 20 εκατομμύρια από την εξοικονόμηση των λειτουργικών δαπανών. Έτσι διοικείται ο δήμος. Όχι με ψέματα και κραυγές. «Ακούω ότι εμείς, προεκλογικά, κάνουμε πρόχειρα έργα με σπατάλη και χωρίς προγραμματισμό. Εμείς που 8,5 χρόνια τώρα προσπαθούμε και καταφέραμε να συμμαζέψουμε τις σπατάλες και την κακοδιαχείριση, το οικονομικό χάος που αυτοί δημιούργησαν.


Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης!», είπε με νόημα.
Ο κ. Στάμκος κατηγόρησε τον κ. Θεοδωρίδη για έπαρση, αλαζονεία και ψεύτικες υποσχέσεις τονίζοντας χαρακτηριστικά « Είναι φανερό ότι πρόκειται για ανθρώπους που θέλουν να διαφεντέψουν τον τόπο, που πριν ακόμα ψηφιστούν, πριν καν δουν τη γνώμη του κόσμου, συμπεριφέρονται αλαζονικά, σαν να είναι ήδη κυβέρνηση στην Κρύα Βρύση!!! Λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο, φίλες και φίλοι! Λογαριάζουν χωρίς εμάς, χωρίς εσάς, χωρίς την μεγάλη πλειοψηφία των δημοτών και στην Κρύα Βρύση και παντού στο δήμο»!
Κλείνοντας την ομιλία του παρουσίασε τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς του συμβούλους λέγοντας ότι «Είναι όλοι άξιοι, είναι άνθρωποι του έργου και της ουσίας, είναι όλοι υπόδειγμα τιμιότητας και κοινωνικής προσφοράς. Το ξέρουν ότι εδώ βρίσκονται μόνο για να προσφέρουν και όχι γιατί ήθελαν κάπου να στεγάσουν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες».

Από το Γραφείο Τύπου

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου