Tuesday, 16 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

«Σινέ Αστέρια» στα Γιαννιτσά: Δείτε τις ταινίες της εβδομάδας

Συναρπαστική εβδομάδα στον κινηματογράφο «Σινέ Αστέρια» στα Γιαννιτσά με ταινίες περιπέτειας, μυστηρίου, αλλά και παιδική για μικρούς και μεγάλους λάτρεις των LEGO Ninja!

Από την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου και κάθε ημέρα στις 22:00μμ η ταινία μυστηρίου, “Mother”, με τους: Τζένιφερ Λόρενς, Χαβιέ Μπαρδέμ, Εντ Χάρις, Μισέλ Φάιφερ, Ντόμναλ Γκλίζον, Μπράιαν Γκλίζον, Κρίστεν Γουίγκ, Στίβεν Μακχέιτι.

Από Πέμπτη 2 Νοεμβρίου και κάθε ημέρα μία προβολή στις 20:00μμ η ταινία περιπέτειας, “Παγκόσμιος Κίνδυνος, geostorm”, με τους: Τζέραρντ Μπάτλερ, Τζιμ Στάρτζες, Άμπι Κόρνις, Εντ Χάρις, Άντι Γκαρσία.Έπειτα από μια σειρά τεράστιων φυσικών καταστροφών, οι ισχυροί του πλανήτη αποφασίζουν να κατασκευάσουν ένα περίπλοκο δίκτυο δορυφόρων για να ελέγχουν με ασφάλεια τις κλιματικές συνθήκες. Κάτι όμως δεν πάει καλά και το σύστημα επιτίθεται εναντίον της Γης…

Το Σαββατοκύριακο 4  και 5 Νοεμβρίου, στις 17:30μμ ‘’The LEGO Ninjago Movie’’, η πρώτη κινηματογραφική περιπέτεια του κόσμου του Ninjago, γεμάτη δράση και περιπέτεια.

Σινέ Αστέρια Μπάφρας 6, πεζόδρομος, Γιαννιτσά

Τηλ. Επικ. 6936 058240 & 23820 29937

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου