Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Σεμινάριο Ειδικής Αγωγής στο Σύγχρονο Φροντιστήριο στα Γιαννιτσά

Σεμινάριο Ειδικής Αγωγής στο Σύγχρονο Φροντιστήριο στα Γιαννιτσά

Η E.C.S Education and Consultancy Services και η  UNICERT προωθεί και στηρίζει τα Webinars της ΕΥΡΩΠΡΟΟΔΟΥ ΚΔΒΜ 2 Academy και έτσι  σε συνεργασία με εξειδικευμένους επιστήμονες του χώρου της Ειδικής Αγωγής, σας ενημερώνει ότι το Σάββατο 11-06-2016 θα πραγματοποιηθεί  σεμινάριο με θέμα «Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες». Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κος Παπαναστασίου Φώτης, διακεκριμένος ειδικός παιδαγωγός με M.Sc. στη Σχολική Ψυχολογία και με πολυετή εμπειρία στη διοργάνωση παρόμοιων σεμιναρίων (www.eidikospaidagogos.gr).

Με τη λήξη του σεμιναρίου θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής, άτυπα τεστ αξιολόγησης και έντυπα ανίχνευσης μαθησιακών δυσκολιών.

Παρακολούθηση

Τόπος διεξαγωγής : Σύγχρονο Φροντιστήριο (Καποδιστρίου 3 , Πεζόδρομος Γιαννιτσών), Γιαννιτσά.

Η παρακολούθηση θα γίνει  εξ αποστάσεως Distance Learning (Σύγχρονο με την Αθήνα μέσω πλατφόρμας).

Παρακαλούμε όπως ενημερώστε το διδακτικό προσωπικό του σχολείου σας για το εν λόγω σεμινάριο γιατί είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται στον νομό μας με εισηγητή τον κ. Φώτη Παπαναστασίου.

Προκειμένου να συμμετάσχετε στο σεμινάριο,

1.       Παρακαλώ συμπληρώστε και στείλτε μας τη αίτηση συμμετοχής το συντομότερο δυνατόν πατώντας εδώ.

2.       Καταθέτετε το ποσό των 60€ στον παρακάτω λογαριασμό στη EUROBANK με ΙΒΑΝ: GR9802602170000370200099582 και στοιχεία δικαιούχου ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΚ ΕΥΡΩΠΡΟΟΔΟΣ.

3.       Το αποδεικτικό κατάθεσης μπορείτε να το στείλετε με e-mail στο info@ecs.edu.gr   για να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας στο σεμινάριο.

4.       Αν δεν μπορείτε να κάνετε αποστολή με e-mail μας ενημερώνετε τηλεφωνικά στο 23821 00 304 και εμείς θα ολοκληρώσουμε τη διαδικασία . Σε αυτή τη περίπτωση θα πρέπει να έχετε μαζί σας την ημέρα του Σεμιναρίου το πρωτότυπο αποδεικτικό κατάθεσης για την γραμματεία του Σεμιναρίου.

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,

Χρ. Δουλγέρης – Αθ. Ψαρρής

Ακαδημαϊκοί Σύμβουλοι

seminario1

seminario2

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου