Wednesday, 17 April, 2024

Σήμερα συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας

Σας καλούμε να έρθετε στις 26 Νοεμβρίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00΄π.μ στο Δημοτικό Κατάστημα  Αριδαίας  στην Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για να  συζητήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο
Ανατροπή αναλήψεων υποχρέωσης δαπάνης.
ΘΕΜΑ 2ο
Ψήφιση πιστώσεων που φέρονται εγγεγραμμένες στον Προϋπολογισμό οικ. έτους 2015.
ΘΕΜΑ 3ο
Τροποποίηση της υπ.αριθ.253/2012 απόφασης Δ.Σ. που αφορά την «Αναπροσαρμογή τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού»-Εισήγηση στο Δ.Σ. Δήμου Αλμωπίας.
ΘΕΜΑ 4ο 
Καθορισμός συντελεστή τέλους ακίνητης περιουσίας (ΤΑΠ) έτους 2016.
ΘΕΜΑ 5ο 
Καθορισμός τιμής ζώνης για τον προσδιορισμό της αξίας των ακινήτων σε περιοχές που δεν ισχύει το σύστημα αντικειμενικού προσδιορισμού(εκτός σχεδίου) για την επιβολή του Τέλους Ακίνητης Περιουσίας  (Τ.Α.Π.) για το 2016.
ΘΕΜΑ 6ο
Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για εξόφληση της με αριθ. 74/2015 απόφασης του Ειρηνοδικείου Αλμπωπίας.
ΘΕΜΑ 7ο
Παράταση σύμβασης του έργου «Κατασκευή λωρίδων από γρανιτικό κυβόλιθο στο οδόστρωμα στην Τ.Κ. Λουτρακίου» .
ΘΕΜΑ 8ο
Παράταση σύμβασης του έργου « Ασφαλτοστρώσεις στη Δ.Ε. Αριδαίας».

 ΘΕΜΑ 9ο
«Έγκριση εκτέλεσης εργασιών χρωματισμού εξωτερικών επιφανειών του κτιρίου του Δημαρχείου Αλμωπίας και αποδοχή της δωρεάς του κ. Βάτση Χρήστου για την εκτέλεση αυτών».
ΘΕΜΑ 10ο   
Έγκριση 2ης παράτασης προθεσμίας υλοποίησης του έργου με τίτλο «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΘΗΡΙΟΠΕΤΡΑΣ, ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ».
ΘΕΜΑ  11ο 
Έγκριση 2ης παράτασης προθεσμίας υλοποίησης του έργου με τίτλο «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑΣ, ΜΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ».
ΘΕΜΑ 12ο
Έγκριση 2ης παράτασης προθεσμίας υλοποίησης του έργου με τίτλο «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΚΕΝΤΡΟΔΥΤΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ (ΠΟΛΥΚΑΡΠΗ, ΞΙΦΙΑΝΗ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ».
ΘΕΜΑ 13ο 
Έγκριση 2ης παράτασης προθεσμίας υλοποίησης του έργου με τίτλο «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ (ΠΡΟΜΑΧΟΙ, ΠΙΠΕΡΙΑ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ».
ΘΕΜΑ 14ο 
Έγκριση παράτασης προθεσμίας υλοποίησης του έργου με τίτλο «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ».
ΘΕΜΑ 15ο  
Έγκριση παράτασης προθεσμίας υλοποίησης του έργου με τίτλο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ(ΠΛΑΤΕΙΩΝ, ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ, ΚΛΠ)ΔΕ ΑΡΙΔΑΙΑΣ».

Σήμερα συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου