Friday, 29 March, 2024

Πώς αντιμετωπίζουν οι δήμαρχοι Σκύδρας, Έδεσσας και Αλμωπίας την κακοκαιρία

Από το πρωί, όπως μας ενημερώνει ο Πρόεδρος της ΤΚ Πετριάς (Πλεύρωμα – Λουτροχώρι) Γρηγόρης Βόλτσης, τα συνεργεία του Δήμου

αποκαθιστούν βλάβες σε όλα τα χωριά, με επικεφαλής τους δύο προέδρους Αβαθμιας και Ββαθμιας εκπαίδευσης του Δήμου, Θέμη Κρητίδη και Γιάννη Θεοδοσίου. Προτεραιότητα δόθηκε στα σχολεία. Επίσης, ο κ. Βόλτσης με τους λοιπούς συνεργάτες έριξαν αλάτι σε επικίνδυνα σημεία στο χωριό.

voltsisskydra

Ακόμη, αν και εφόσον παραμείνει στα ίδια επίπεδα  ο καιρός και δεν χιονίσει αύριο, το Γυμνάσιο Πετριάς θα λειτουργήσει κανονικά καθώς ο προαύλιος χώρος καθαρίστηκε από τον πολύ πάγο που υπήρχε.

alativoltsis

Ο δήμαρχος Έδεσσας Δ. Γιάννου αναφέρει σε κοινοποίηση του, πως: «Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Μιχάλη Σαμλίδη και όλους τους συνεργάτες μου, που δίνουν τη μάχη στο οδικό δίκτυο του Δήμου Έδεσσας κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες.

edessaekxinistiko

Επίσης, θερμές ευχαριστίες στα στελέχη και τον Διοικητή της Τροχαίας Έδεσσας Βασίλη Πλούγαρλη, για την – όπως πάντοτε – άψογη συνεργασία που έχουμε.

Το οδικό μας δίκτυο είναι ανοιχτό, αλλά χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή διότι λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών υπάρχουν πολλές παγίδες και παγετός, ειδικά στον ορεινό όγκο. Για το λόγο αυτό καλό είναι οι πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες».

edessaekxinistiko2

Ο Δήμος Αλμωπίας και οι υπηρεσίες του βρίσκονται σε συνεχή επαγρύπνηση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

almopiaxionia

Συγκεκριμένα, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου γίνεται ρίψη αλατιού στα τμήματα του οδικού δικτύου όπου σημειώνεται χιονόπτωση ή παγετός.

Από τον δήμο Πέλλας δεν υπάρχει η παραμικρή ενημέρωση!

Πώς αντιμετωπίζουν οι δήμαρχοι Σκύδρας, Έδεσσας και Αλμωπίας την κακοκαιρία

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου