Friday, 26 April, 2024

Πλημμύρισε κόσμο η Σκύδρα για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου

Γέμισε κόσμο και χαμόγελα η Σκύδρα, το βράδυ της Παρασκευής 15 Δεκεμβρίου 2018, για την εκδήλωση φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου έλατου στην πλατεία Δημοκρατίας

απέναντι από το Δημαρχείο.

Παρά το τσουχτερό κρύο, το σύνθημα εκκίνησης για τα «Μαγικά Χριστούγεννα στη Σκύδρα» δόθηκε από τη δήμαρχο Κατερίνα Ιγνατιάδου, η οποία ευχήθηκε «Καλές γιορτές σε όλες και όλους, με υγεία, ευλογία, πρόοδο και ευημερία»! Όλη η δημοτική αρχή έδωσε το παρών, με κέφι και διάθεση!

Τα πυροτεχνήματα γέμισαν τον ουρανό και ο κόσμος περιηγήθηκε στα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια, απόλαυσε τα κεράσματα, τα εδέσματα και το κρασί που προσφέρθηκαν σε όλους, από το δήμο Σκύδρας.

Μικροί και μεγάλοι χάρηκαν με τους διασκεδαστές και τα Κάλαντα Χριστουγέννων από τη Φιλαρμονική Σκύδρας.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες με παραδοσιακά δρώμενα και παραστάσεις ενώ τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018 από τις 22:00, στον ίδιο χώρο, όλη η Σκύδρα μετράει αντίστροφα με χορούς και τραγούδι για το νέο χρόνο!

Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι και φέτος στο πλαίσιο της δράσης Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι Αγάπης θα συγκεντρωθούν, από τη Δευτέρα 17 έως την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018, προσφορές συμπολιτών μας σε τρόφιμα και παιχνίδια για να διανεμηθούν σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου