Thursday, 28 March, 2024

Παρουσίαση υποψηφίων με τη Λαϊκή Συσπείρωση, από τον υπ. Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας Σ. Αβραμόπουλο, στην Έδεσσα

Το πρόγραμμα του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Σωτήρη Αβραμόπουλου

μέχρι τη Δευτέρα 15/4.
• Την Πέμπτη 11/4, στις 19:00 στο Κέντρο Πολιτισμού «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» (Εθνικής Αμύνης 1) θα παρουσιάσει τους υποψήφιους με την Λαϊκή Συσπείρωση στην Π.Ε Θεσσαλονίκης και τις βασικές προτάσεις και προτεραιότητες του συνδυασμού.
• Την Παρασκευή 12/4 το μεσημέρι, θα συναντηθεί και θα συζητήσει με κατοίκους της Τούμπας και το απόγευμα με κατοίκους του Δήμου Παύλου Μελά.
• Το Σάββατο 13/4, σε συνέχεια της αντίστοιχης παρουσίασης που έγινε στα Γιαννιτσά στις 6/4, στις 19:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Έδεσσας θα παραβρεθεί στην παρουσίαση των υποψηφίων με τη Λαϊκή Συσπείρωση στην Π.Ε Πέλλας. Θα παρουσιάσει ακόμα, βασικές προτάσεις και προτεραιότητες του συνδυασμού για την Π.Ε Πέλλας.
• Την Κυριακή 14/4 συνεχίζει την παρουσία του στην Π.Ε Σερρών. Μετά τους Δήμους Βισαλτίας, Νέας Ζίχνης και Αμφίπολης θα επισκεφτεί τις Σέρρες όπου θα παρουσιάσει τους υποψήφιους με τη Λαϊκή Συσπείρωση όπως και τις βασικές προτάσεις και προτεραιότητες του συνδυασμού για την Π.Ε Σερρών. Η παρουσίαση θα γίνει στις 11:00 στην αίθουσα Κ.Ε.ΔΗ.Σ (πρώην ΔΕΠΚΑ).
• Τη Δευτέρα 15/4 το απόγευμα θα συζητήσει με νέες και νέους από τις γειτονιές της Θεσσαλονίκης, σε εκδήλωση Οργανώσεων Βάσης της ΚΝΕ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου