Wednesday, 24 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Στάθης Φουντουκίδης και η Ειρήνη Χατζοπούλου, τα δύο πρώτα ονόματα της ΝΔ από την Πέλλα…

Το Μητρώο Στελεχών της Νέας ∆ηµοκρατίας ανέδειξε 135 νέα στελέχη, που θα έχουν «φωνή» πιο επίσημα κατά την άποψη μας, για τις εθνικές και αυτοδιοικητικές εκλογές

διότι η διαδικασία είναι γνωστή εδώ και δύο χρόνια.

Καιρός, όχι μόνο να αρχίσει να κινείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και τα στελέχη που αναδείχθηκαν, όπως και τα παλαιά μέλη, διότι είμαστε πλέον στην αντίστροφη μέτρηση προ των εκλογών.

Αν και εφόσον αναζητούν την εξωστρέφεια προς τους πολίτες ήδη οι κινήσεις των, θα πρέπει να είναι συντονισμένες, συγκροτημένες και ειλικρινείς, αν μη τι άλλο για να καταφέρουν να κερδίσουν ίσως σε κάποια επίπεδα τη χαμένη εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων.

Τα «Παραπολιτικά» στο φύλλο του Σαββάτου, παρουσίασαν την τελική λίστα µε τους 135 που «προκρίθηκαν» µέσα από µια µακρά και σύνθετη διαδικασία, στην οποία συµµετείχαν περισσότεροι από 3.000 υποψήφιοι.

Μέσα στα ονόματα και αυτά των δύο υποψηφίων για τις επόμενες βουλευτικές εκλογές, του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, Στάθη Φουντουκίδη και της ιατρού, Επιμελήτριας Α Γενικής Ιατρικής Ν. Πέλλας Ειρήνης Χατζοπούλου.

Δείτε τι δήλωσε η κα Χατζοπούλου, στο προφίλ της στο fb μετά τη δημοσιοποίηση των ονομάτων:

«Είχα πει τότε ότι χρειάζεται επειγόντως η πολιτική να αποκτήσει ξανά νόημα. Και για να γίνει αυτό, το οξυγόνο για να γίνει αυτό, είναι η ενεργός συμμετοχή των πολιτών στις αποφάσεις, αλλά και η ανάδειξη των καταλληλότερων που θα τεθούν στην υπηρεσία του κοινωνικού συνόλου. Έτσι γεννήθηκε το Μητρώο Στελεχών. Μια πρωτοβουλία στην οποία ανταποκρίθηκαν χιλιάδες πολίτες. Χιλιάδες πολίτες, οι οποίοι αξιολογήθηκαν αξιοκρατικά σε σχέση με τις δυνατότητές τους, ώστε να μπολιάσουν το κόμμα μας, να αποτελέσουν τα νέα μας πολιτικά στελέχη Μαζί σου Πρόεδρε»!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου